Demi

Mitä söisit viimeiseksi ateriaksi, Mikirotta?

Mitä söisit viimeiseksi ateriaksi, Mikirotta?
Mikirotta-kanavalta tuttu Mikael Sundberg vastasi Tube-lehden ystäväkirjan kysymyksiin. Lue lisää Mikaelista Tuben joulunumerosta, joka ilmestyy 10. marraskuuta!
Julkaistu: 19.10.2016

Millaisen tatuoinnin ottaisit? 

Haluaisin jonkin kuvion käsivarren alle. Sillä ei tarvitse olla erityistä merkitystä, kunhan se näyttää siistiltä. Minulla on yksi tatuointi kyljessäni. Se on teksti ranskaksi ja tarkoittaa suunnilleen, että elä sellaista elämään, jonka olet kuvitellut. Valitsin kieleksi ranskan, koska se kuulostaa kauniilta.

Sana, jota hoet liikaa?

Niitä on paljon. Kolme yleisintä ovat kui siistii, voi viina ja nähää eilen. Sanonnoista on tullut minun juttuni, käytän niitä vähän kaikessa.

Mitä söisit viimeiseksi ateriaksi?

Sipsejä American-dipin kanssa. Ennen söin sipsejä ja dippiä päivittäin, nyt olen vähentänyt. Kun asuu omassa kodissa, voi tehdä joka päivä sellaista ruokaa kuin haluaa eikä tee mieli napostella niin usein.

Mikä on ollut tämän vuoden paras päivä?

Tietysti monet päivät tyttöystäväni Emman kanssa. Syyskuussa olin Kuhmossa, jossa näin elämäni ensimmäistä kertaa karhuja luonnossa. Odotimme niitä monta tuntia kodassa lasi-ikkunan ääressä, ja lopulta ne tulivat ihan lähelle. Toinen kohokohta oli Tomorrowland-festivaali Belgiassa. Olin siellä parhaiden kavereideni kanssa.

Mitä tekisit, jos aamulla huomaisit zombien vallanneen maailman?

Yrittäisin saada lentokoneen tai helikopterin ja päästä nopeasti ilmaan. Nappaisin mukaan sipsejä ja dippiä ja koettaisin päästä jonnekin saarelle.

Jos saisit toteuttaa tänä vuonna vain yhden jouluperinteen, mikä se olisi?

Vietän joulun perheeni kanssa Budapestissa, mutta toivon, että sielläkin voimme avata lahjat yhdessä jouluruuan jälkeen.

Seuraavaksi haastattelussa ovat A-lapset. Mitä haluaisit kysyä heiltä?

Sormet ripsiksi vai ripset sormiksi?

Mitä A-lapset vastaavat? Se selviää ensi viikolla!

Toiveisiinne on vastattu: Tube-lehti saa jatkoa! Tuben joulunumero ilmestyy kauppoihin 10. marraskuuta ja on täynnä lukijoiden lempparitubettajia, joululahjaideoita, DIY-vinkkejä, kauneutta ja pelaamista. Lehdestä löytyy myös Mikirotan ja Emman ainutlaatuinen yhteishaastattelu. Lue lisää lehdestä!

Kommentoi »