Demi

Mitä pojan Instagram-profiili kertoo?

Mitä pojan Instagram-profiili kertoo?
Millaisia selfieitä pojat ottavat ja mitä piiloviestejä niihin kätkeytyy? Demin poikaguru Elias Lahtinen otti asiasta selvää.
Julkaistu: 2.2.2015

One Directionin poikien selfie kertoo sen, minkä jo tiesimmekin: kaverit menevät etusijalle.

Pojat eivät yleensä tiedä, miten olla kuvassa. Poseeraus ei saisi näyttää liian hiotulta, mutta poika haluaa näyttää hyvältä. Moni uskoo, että aurinkolasit ja yrmy ilme näyttävät miehekkäältä. Eivät toimintaelokuvien sankaritkaan hymyile. Toisin kuin heillä, harvalla pojalla on pokkaa poseerata vähissä vaatteissa.

Jos poika pullistelee lihaksiaan Instagramissa, hän hakee luultavasti hyväksyntää ja innostuu kehuvasta kommentista tai emojista.

Hauska tai nolo profiilikuva voi olla merkki hyvästä itsetunnosta. Moni poika ei välitä, vaikka hän näyttäisi urpolta kuvissa. Huumorilla voi myös korostaa rentouttaan. Jos poika haluaa esitellä treenattuja vatsalihaksiaan, hän saattaa lisätä kuvaan vitsikkään kommentin, jotta häntä ei pidetä leuhkana.

Benjihypystä tai vuorenhuipulta on pakko saada otos. Meneviä kuvia julkaiseva poika haluaa korostaa elävänsä hetkessä ja olevansa aina valmis uuteen seikkailuun. Myös ensimmäinen mopo tai ajokortti on usein pojalle tärkeä asia, jonka hän haluaa näyttää muille kuvan muodossa.

Ryhmäselfieitä rakastava poika saattaa asettaa kaverinsa etusijalle, mutta hän on varmasti hauskaa seuraa ja pitää tärkeiden ihmistensä puolta. Kaverikuvien tulva kertoo, että kavereiden kanssa hengailu on pojalle elämäntapa. Poika, joka ikuistaa itsensä tyttöystävä kainalossaan, ei kammoksu sitoutumista eikä halua peitellä rakkauttaan.

Söpö koiranpentu sylissä taas kertoo eläinrakkaudesta mutta myös takaa tyttöjen tykkäykset ja sydänemojit.

1 kommentti