Demi

Mitä päälle ensimmäisinä koulupäivinä?

Mitä päälle ensimmäisinä koulupäivinä?
Poimimme YouTube-tähdiltä parhaat meikit, kampaukset ja asut koulun alkuun. Katso videot ja häikäise uudella tyylilläsi!
Julkaistu: 11.8.2015

Valkoiset farkut ovat nyt supertrendikkäät. Kokeile myös valkoisen ja sinisen farkun yhdistelmää!

 

Mmiisas: Arkimeikki

"Tässä tällainen albinorotta näyttää teille, miten oikein meikataan."

Mmiisas tekee videolla luonnollisen mutta ihon väriä tasoittavan meikkipohjan ja ihanat helmiäiset nudeluomet. Lisäksi hän paljastaa kaikkien aikojen lempparimeikkituotteensa.

Sleeping Beauty: Miten valmistautua koulukuvauksia varten

"Suosittelen valitsemaan kaksi asua, jotta aamulla on valinnanvaraa. Joskus saattaa käydä silleen, että seuraavana aamuna miettii, että mitä ihmettä olen valinnut, hyi."

Vaikka Sleeping Beautyn Elisa antaa vinkkejä koulukuvauksia ajatellen, samat vinkit toimivat mainiosti ekana koulupäivinä – koska kyllähän silloinkin otetaan kuvia! Mitä kannattaa tehdä jo edellisenä iltana? Miten näyttää siltä, että on hereillä? Mitä ottaa mukaan koululaukkuun?

Kkarmalove: Back to School Lookbook 2015

"Minulla on ollut aina vaikea valita asua ensimmäisenä koulupäivänä. Toivottavasti tämä video auttaa sinua ja antaa hyviä ideoita!"

Yhdysvaltalaisen Kkarmaloven suloinen Christine esittelee muutaman rennon ja trendikkään asuvaihtoehdon.

Pinsku: 8 eri kampausta

"Näytän muutamia kampauksia, joista kysellään tosi paljon Instassa ja Askissa. On tosi vaikeaa selittää Instagram-kommentissa, miten laitan mun hiukset, joten teen kunnon videon."

Pinsku näyttää videolla kahdeksan nopeaa ja helppoa kampausta, jotka ehtii tehdä varmasti kouluaamunakin. 

Lue lisää:

Kommentoi »