Demi

Mitä päälle ekana koulupäivänä? Kokeile näitä vuoden 2017 trendejä

Mitä päälle ekana koulupäivänä? Kokeile näitä vuoden 2017 trendejä
Jättihuppari, hapsufarkut vai purkkapinkki? Nämä 10 katutyyliä kevään ensimmäisen koulupäivän asukriisin.
Julkaistu: 5.1.2017

Sporttista vai romanttista? Päätä itse, missä tunnelmissa haluat käynnistää uuden lukukauden.  

1. Pinkki + printti

Hempeän vaaleanpunaisen ja räiskyvän pinkin sävyt ovat kevään suosituimpia värejä. Yhdistä purkkapinkki hauskaan printtikuosiin!

2. Paksu denim

Farkuissa luotetaan jämäkkään kankaaseen, joka pysyy hyvänä vuodesta toiseen. Korkeavyötäröiset, suoralahkeiset mom jeansit toimivat yhä.

3. Paljaat olkapäät

Off the shoulder -trendi toimii viileämmälläkin säällä, kun kokeilee ajankohtaisinta versiota, jossa paita paljastaa vain olkaluut.

4. Pyjama-asu

Ihanaa, ei tarvitse riisua yökkäriä kouluunkaan! Tai sitten voit hankkia "kouluyökkäriksi" vähän siistimmän, satiinisen version.

5. Kiinnostavat farkut + matalat kengät

Perusfarkkuja voi tuunata vaikkapa kangasmerkeillä tai kangastussilla. Säiden salliessa yhdistä mataliin kenkiin - ne ovat kevään trendikkäimmät.

6. Liituraita + iso kauluspaita

Hentoinen liituraita kuuluu girl bossin asuun. Tennarit ja ylisuuri kauluspaita näyttävät hauskalta hillityn kuosin kanssa.

7. Vaaleanpunaista + hapsulahkeet

Jos kirkuvanpinkki ei kohota mielialaasi, luota lempeämpään marjapuuroon. Yhdistä pullea pusero riehakkaisiin hapsulahkeisiin.

8. Haalarit + keltainen

Tässä on vaate, jota et halua riisua koko keväänä (etkä oikeastaan jaksa, koska se on vähän työläs pukea uudelleen)! Poolopaita sopii haalarin kanssa kauniisti.

9. Vihreä jättihuppari

Yksi kevään kiinnostavimmista väreistä on metsänvihreä. Se näyttää erityisen hyvältä sporttisissa vaatteissa, kuten valtavassa hupparissa.

10. Pastellinen puku

Jos kaipaat pikkuisen skarppausta loman jälkeen, kokeile housupukua. Et näytä liikaa äidiltäsi, kun kiskaiset jalkoihin rouheat nilkkurit tai lenkkarit. Kokeile myös julkkisten fanittamia metallisankaisia silmälaseja ilman vahvuuksia.

Lue myös

Kommentoi »