Demi

Mitä nukkumisasento paljastaa luonteestasi?

Mitä nukkumisasento paljastaa luonteestasi?
Kippurassa nukkuva ja kyljellään loikoileva käyttäytyvät eri tavoin myös hereillä ollessaan. Lue, mitä nukkumisasentosi kertoo sinusta.
Julkaistu: 2.8.2013

Kyljellään kippurassa: Olet rauhallinen ja herkkä. Olet taitava jäsentelemään asioita, ja monesti sinulta kuullaan viisaita sanoja. Teet kunnianhimoisesti työtä unelmiesi eteen. Olet valmis antamaan kaikkesi uskomasi asian puolesta, ja ajattelet paljon muiden hyvinvointia. Joskus vaadit itseltäsi liikaa. Stressaaminen ei ainakaan paranna mitään elämäsi osa-aluetta, joten jätä itsellesi aikaa rauhoittumiseen.

Meritähdessä loikoilija: Olet itsevarma ja itsenäinen, ja sinulla on mielipiteitä asiasta kuin asiasta. Joskus kantasi ajavat sinut riidan partaalle, mikä kiristää välejä ystäviisi. Toisaalta osaat onneksi pyytää anteeksi, jos olet mennyt liian pitkälle. Vietät mielelläsi aikaa yksinkin, ja pidät omasta ajastasi kiinni myös suhteessa. Pidä silti yhteyttä myös kaukaisiin ystäviin.

Käsi niskan takana poseeraaja: Olet pohdiskeleva ja syvällinen. Mietit paljon perusarvoja, kuten rakkautta, onnellisuutta ja totuutta. Et ole vielä varma omasta paikastasi maailmassa, ja joskus sen etsiminen turhauttaa sinua. Muista, että vastaus voi löytyä yllättävän läheltä. Puolituttujen seurassa saatat helposti vetää roolia. Koeta päästä tavastasi eroon, sillä sinusta kyllä pidetään omana itsenäsi.

Selällään pötköttelijä: Olet sosiaalinen, hymyilevä ja helposti lähestyttävä, eikä sinun ole hankala saada puolellesi uusia ihmisiä. Pidät itsellesi tärkeät asiat lähelläsi. Koti merkitsee sinulle turvaa, ja olet välillä varsinainen kotihiiri. Joskus murehdit liikaakin ja valvot sängyssä kattoon tuijotellen. Tunnollisuus on hyvä asia, mutta ylitunnollisuudesta on vain riesaa, joten ota rennosti.

Mahallaan nukkuja: Olet luova ja pulppuat ideoita. Pärjäät monessa asiassa ja pidät onnistumisen tunteesta. Sinulla on usein luokan tyylikkäin asukokonaisuus ja keksit ratkaisut hankaliin pulmiin. Joskus saatat keskittyä liikaa menestyksen tavoitteluun. Se vie ajatuksesi pois muista tärkeistä asioista eikä tuo pika-onnea. Muista, ettei kaikkea voi saada yhdessä päivässä.

Lue myös:

Kommentoi »