Demi

Mitä ihastuksesi pusu kertoo?

Mitä ihastuksesi pusu kertoo?
Saitko suukon? Ihanaa! Se voi paljastaa kultasi tunteista enemmän kuin uskotkaan.
Julkaistu: 30.7.2014
Mitä voisi päätellä tästä Anna Paquinin ja Stephen Moyerin suudelmasta True Bloodin seiskakauden ensi-illassa?
Evoluutiobiologian mukaan suudelma on tärkeä osa parinvalintaa. Ei ole sattumaa, että jonkun suukko vie jalat alta ja toisen ei tunnu miltään. Hyvä suutelukokemus voi kertoa, että sopisitte geneettisesti hyvin pariksi!

Suukko otsalle

Tämä suukko on hyvin neutraali. Se voi viestittää, että kultasi haluaa pitää hieman etäisyyttä. Ehkä hän haluaa rauhoittaa kyseisen hetken, tai sitten hän ei ole varma tunteistaan. Anna hänelle tilaa.

Suukko poskelle

Poskipusu kertoo kaveruudesta ja hellyydestä. Sinulla on varmasti paikka hänen sydämessään, mutta onko se pelkkää ystävyyttä vai sekä ihastusta että kaveruutta? Se sinun täytyy nyt selvittää.

Suukko kaulalle

Kaulalle suuteleminen voi kertoa kiihkeistä tunteista, mutta varsinkin jos kyseessä on uusi tuttavuus, myös omistushalusta. Hän on takuulla kiinnostunut sinusta, muttei välttämättä vakavasti.

Suukko kädelle

Sinulle flirttaillaan kepeästi tai sait juuri kohteliaisuuden, mutta suudelma kädelle ei kerro suutelijan todellisista tunteista yhtikäs mitään.

Suukko suulle

Tämä on melko varma merkki ihastuksesta. Vaikka pusu voi vaikuttaa vähäpätöiseltä, pienen nopean suukon taustalla on usein syviä tunteita. Pallo on sen jälkeen sinulla. Vastaatko tunteisiin?

Suudelma suulle

Pitkä ja kostea suudelma on yleensä lupaus vakavasta kiinnostuksesta – tai sitten hän leikkii tunteillasi. Jos suudelma tuntuu vatsan pohjassa asti, se tarkoittaa, että välillänne on kemiaa.

Suukkoja kaikkialle

Jos pusuttelette vuoroin poskelle, otsalle ja suulle, ei yhden suudelman paikka merkitse enää mitään. Onneksi olkoon, hyvin menee!
Julkaistu Demi-lehden numerossa 2/2011.

Lue myös

Kommentoi »