Demi

Mistä vaatteesta et luovu, Herbailua-kanavan Juuso?

Mistä vaatteesta et luovu, Herbailua-kanavan Juuso?
Tubettaja Juuso eli Herbalisti vastasi Tube-lehden haastaviin ystäväkirjakysymyksiin. Lue Juuson ja hänen tyttöystävänsä Katriinan haastattelu Tubesta, joka ilmestyy 10. marraskuuta!
Julkaistu: 2.11.2016

Jos saisit yhden supervoiman, mikä se olisi?

Lentokyky, koska olisi siistiä kokea, millaista olisi lentää. Jos haluaisin nopeasti paikasta toiseen, valitsisin teleporttauksen tai salamanopeuden.

Asia, jota pelkäsit ennen muttet enää?

Pelkäsin uimista yläasteelle asti, koska en ollut siinä kovin hyvä.

Mitä vaatetta et raaski heittää pois?

Tyttöystäväni Katriina siivoaa vanhat vaatteet säännöllisesti pois. Yhdestä en kuitenkaan luopuisi: Kun minulla ja kavereillani oli Kumiankka Films –niminen kanava, eräs katsoja teki meille paidat. Sitä en koskaan heittäisi pois.

Mikä olisi omaelämäkertasi nimi?

Herbailua, koska se kuvaa elämääni hyvin. Kannessa lukisi myös, että ”Katriina kirjoitti tän”, koska en osaisi itse kirjoittaa kirjaa.

Inhokkikonvehtisi?

Kaikki! Etenkin pähkinän- ja mintunmakuiset. Saatan joskus syödä toffeekonvehdin, mutta muuten valitsen mieluummin marmeladikarkit.

A-lapsien kysymys: Mitä tekisit, jos kävisimme yöllä poistamassa kolme parasta pokemonia Pokémon Go -pelistäsi?

Unsub.

Seuraavaksi haastattelussa on Iina-Katariina. Mitä haluaisit kysyä häneltä?

Jos tulisi uusi Tubetour, lähtisitkö mukaan ja mitä jännittäisit eniten?

Toiveisiinne on vastattu: Tube-lehti saa jatkoa! Tuben joulunumero ilmestyy kauppoihin 10. marraskuuta ja on täynnä lukijoiden lempparitubettajia, joululahjaideoita, DIY-vinkkejä, kauneutta ja pelaamista. Lisäksi Juuso ja hänen tyttöystävänsä Katriina kertovat, kuinka heidän suhteensa eteni ihastumisesta rakkauteen. Lue lisää lehdestä!

Lue myös

Kommentoi »