Demi

Missä tutustuisin uusiin ihmisiin?

Missä tutustuisin uusiin ihmisiin?
Top 10: Keväällä monelle tulee sosiaalinen olo. Demi listasi paikat, joissa voit helposti tavata uuden ystävän tai kullan.
Julkaistu: 2.4.2014

Onkohan Krysten Ritter saanut koirapuistossa uusia kamuja?

1. Koirapuisto tai lenkkipolku.

Eläin on tehokas jäänmurtaja, varsinkin höppänä pentu. Se saa vieraat ihmiset juttelemaan sinulle rennosti. Ulkoiluta tutun koiraa, jos sinulla ei ole omaa.

2. Kirppari.

Viikonloppukirpputoreilla on helppo aloittaa keskustelu, olit sitten myymässä tai ostamassa. Kysele tai kerro kauniin vaatteen tai erikoisen sisustusesineen alkuperästä.

3. Juna, bussi tai lentokone.

Jos käy tuuri, viereen istahtaa kiva tyyppi. Paheksukaa yhdessä kiljuvaa lasta, tai kysele vierustoverin määränpäästä. 

4. Koetilanteet.

Jännitys yhdistää. Juttele uudelle tyypille koulussa ennen koetta tai musiikkiopiston pääsykokeissa. Valmistauduitko hyvin?

5. Urheilukatsomo.

Jännittävä kisa saa tunteet pintaan ja ihmiset avoimiksi. Erätauolla voi helposti spekuloida pelin seuraavia käänteitä tai kinastella leikkisästi vastustajan kannattajan kanssa.

6. Asiakaspalvelu.

Vaikkapa joululahjojen paketoijana tulee juteltua sekä asiakkaiden että työkavereiden kanssa. Kysele vaikka hyviä lahjaideoita.

7. Fanimiitit.

Mikä tai kuka ikinä onkaan intohimosi kohde, hankkiudu paikkaan, jossa kohtaat muita faneja. Levynjulkkarikeikoilla tai fanimiiteissä ei tarvitse miettiä, mistä aloittaisi keskustelun.

8. Kirjasto.

Jos jollakulla on kädessä lukemasi kirja, kehu sitä ohimennen.

9. Leiri ja kurssit.

Partioleiri, isoskoulutus, sukelluskurssi... Leireillä hengataan yhdessä niin tiiviisti, että on melkein mahdoton välttää kaveruuksien syntymistä. Varsinkin alkeiskursseilla on kiva fiilistellä uusia kokemuksia ja tuskailla alkuvaikeuksia.

10. Tapahtumat.

Järjestetäänkö keskustassa puiston avajaiset tai kauppojen yö? Vaikka tapahtuma kuulostaisi tylsältä, mene silti. Joku muukin on varmasti siellä paremman tekemisen puutteessa. 

Kommentoi »