Demi

Millainen on unelmiesi nainen, Roni Back?

Millainen on unelmiesi nainen, Roni Back?
Roni Back -kanavan Roni vastasi Tube-lehden ystäväkirjan kysymyksiin. Lue myös uusi Tube, jossa Roni yrittää selittää veljensä Miklun kanssa tyttöyteen liittyviä sanoja.
Julkaistu: 16.11.2016

Roni (vasemmalla) ja Mike Bäckillä on omat kanavat, mutta he tekevät myös paljon yhteisvideoita. Näin Roni vastasi Tuben ystäväkirjan kysymyksiin:

Mitä haluaisit saavuttaa ennen kuin täytät 25?

En yhtään tiedä, koska elän tällä hetkellä viikko kerrallaan. YouTube-urani tuo koko ajan mitä oudompia tilanteita ja mahdollisuuksia, joten katson, mihin ne vievät!

Kelle kerrot ensimmäisenä, jos sinulla on huono päivä?

Usein minua ärsyttää jokin asia erityisesti silloin, kun minulla on huono päivä. Silloin yleensä teen aiheesta videon, joten kerron kai ensimmäisenä katsojilleni.

Oudoin asia, joka sinulle on tapahtunut treffeillä?

On jo outoa, että mies, joka käyttää internetissä propellihattua ja nopeita aurinkolaseja, pääsee treffeille.

Olisitko mieluummin kissa vai koira?

Kissa, koska saisi vain makoilla kotona ja olla lihava.

Haluaisitko mieluummin elää Game of Thronesin vai American Horror Storyn maailmassa?

Game of Thronesissa ensinnäkin siksi, etten tiedä, mikä American Horror Story on, mutta myös sen takia, että GoT on lempisarjani ja sopisin siihen hyvin näyttelemään jättiläisen roolia, koska olen 196 cm pitkä.

Oletko koskaan antanut eteenpäin lahjaa, josta et pitänyt?

Saan paljon fanipostia, joka on suunnattu 3-5-vuotiaille tytöille. Ne eivät nappaa, joten annan kaikki pikkuserkulleni, joka tulee aina erittäin iloiseksi.

Iina-Katariinan kysymys: Millainen on unelmiesi nainen?

Varmaan sellainen, joka osaa asentaa kotini kattoon lampun, koska en itse osaa. 

Tube-lehden upea joulunumero on vihdoin kaupoissa! Lehti on täynnä lukijoiden lempparitubettajia, joululahjaideoita, DIY-vinkkejä, kauneutta ja pelaamista. Lisäksi Roni Back kilpailee veljensä Miklun kanssa siitä, kumpi tuntee tyttöyteen liittyvät sanat. Kumpi keksi, mikä on ootd?

Lue myös

Kommentoi »