Demi

Millainen kuva hurmaa pojan?

Millainen kuva hurmaa pojan?
Demin poikaguru kertoo, millainen kuva saa pojan syttymään. Näillä neuvoilla syntyy myös muuten täydellinen somekuva.
Julkaistu: 6.10.2015

Näyttelijä-laulaja Zendaya osaa duckface-poseerauksen.

1. Hymyile silmilläsi

Huippumalli haussa -gurun Tyra Banksin "smize" eli silmillä hymyileminen tehoaa muotikuvien lisäksi myös poikiin. Kun katsot kameraan ja hymyilet myös silmilläsi, saat parhaiten pojan huomion. Yksityisviestissä todella flirttaileva ilme voi saada pojan innostumaan, mutta julkisessa profiilissa flirttikuva on helposti liian hyökkäävä, joten siihen kannattaa valita neutraali hymy.

2. Ole pääosassa

Unohda kikkailu ja anna valon korostaa piirteitäsi. Rajaa kuva niin, että sen pääosassa loistat sinä. Tarkka zoomaus sinisiin silmiisi tai hämyinen siluettisi auringonlaskussa näyttää toki kauniilta, mutta se voi saada pojan innostumaan enemmän valokuvauksesta kuin sinusta. Imartelevin valo tulee noin 45 asteen kulmassa yläviistosta. Myös luonnonvalossa on helppo onnistua.

3. Kuvaa hyvä fiilis

Ota kuva silloin, kun tunnet itsesi hyvännäköiseksi, sillä hyvä itsetunto välittyy myös kuvaan. Poikia ärsyttää kuvilla huijaaminen, joten esimerkiksi ihon silottelu virheettömäksi photoshoppaamalla kääntyy helposti tarkoitustaan vastaan. Myös vahvat bilemeikit näyttävät kuvissa usein epäaidoilta.

4. Pelleilylle on paikkansa

Vessanpeilikuvat tai vahvasta yläkulmasta otetut selfiet duckfaceineen ovat syystäkin netin kieltolistoilla. Ne herättävät varmasti huvitusta pojissa. Jos siis haluat saada pojan nauramaan, anna palaa!

5. Ole oma itsesi

Pojat eivät ihastu ainoastaan ulkonäköösi vaan koko olemukseesi, joten anna persoonasi näkyä kuvassa. Aidot eleet ja ilmeet herättävät kiinnostuksen syvemmin kuin täydellinen poseeraus studiossa. Esimerkiksi kaverikuvat ja tilannekuvat kertovat pojalle, millaista elämäsi on ja mistä pidät.

Kommentoi »