Demi

Miksi kullan kaverit suhtautuvat minuun nuivasti?

Miksi kullan kaverit suhtautuvat minuun nuivasti?
Demi neuvoo: Pojat eivät aina hyväksy kaverin tyttöystävää avosylin joukkoonsa. Demin poikaguru Elias kertoo, miksi kullan kaverit käyttäytyvät tympeästi ja miten voitat heidät puolellesi.
Julkaistu: 25.8.2014

Selena Gomezin kaverit ja poikaystävä Justin Bieber eivät tule toimeen. Demi Lovato katkaisi hiljattain välit Selenaan, koska hän ei voi sietää Justinia.

1. Pojat ovat laumaeläimiä. Me hengailemme usein isoissa porukoissa. Varsinkin joukkuelajeissa pojille muodostuu rooleja ja tapoja, jotka voivat jäädä päälle pukuhuoneen ulkopuolellakin. Kun joukkueeseen tulee uusi pelaaja, tämän täytyy ansaita paikkansa. Tyttö voi aluksi tuntea itsensä ulkopuoliseksi tällaisessa porukassa. Pojat eivät välttämättä ymmärrä esittäytyä ja tehdä tuttavuutta, joten ole itse aktiivinen. Me hyväksymme silti avoimesti uusia jäseniä joukkoon. Yleensä tulokas on osa porukkaa jo parin tapaamisen jälkeen.

2. Loukkaavat läpät kertovat epävarmuudesta. Naisia vähättelevät pojat vaikuttavat ehkä porukassa itsevarmoilta. Usein heidän suurin pelkonsa on silti jäädä kaksin tytön kanssa, joten he piiloutuvat läpänheiton taakse. Pahimmilla sovinisteilla on siksi harvoin tyttöystävää. Nuoret miehet haluavat kuitenkin tyttöjen suosioon. Tee selväksi, ettet hyväksy loukkaavia juttuja. Todennäköisesti käytös muuttuu. Muuten kannattaa miettiä, ovatko pojat seurasi arvoisia.

3. Pojat ovat välillä mustasukkaisia kavereistaan ja käyttäytyvät siksi nuivasti kaverin tyttöystävää kohtaan. Moni tuore pari on koko ajan yhdessä, joten kaverit voivat tuntea menettäneensä ystävänsä. On kaikkien etu, että vietätte aikaa myös kavereidenne kanssa. Kauheinta pojalle olisi joutua valitsemaan sinun ja kavereidensa välillä.

4. Tutustu porukkaan rohkeasti. Vaikka oma aika on tärkeää, lähde mukaan, jos poikaystäväsi ja hänen kaverinsa kutsuvat sinut vaikka jalkapallokentälle tai bileisiin. Pian he huomaavat, että kanssasi voi olla ihan tavallisesti. Niin he ymmärtävät, ettet ole uhka porukan perinteille.

5. Kavereihin on vaikea vaikuttaa. Poika joutuu  hankalaan tilanteeseen, jos hänen kaverinsa käyttäytyvät typerästi tyttöystävää kohtaan. Jokainen toivoo tietty ystävien hyväksyvän rakkaansa. Poika saattaa pelätä kavereiden ajattelevan, että hän on tossun alla. Itsevarma ja fiksu tyyppi uskaltaa silti huomauttaa kavereilleen, jos heidän juttunsa ovat törkeitä.

Kommentoi »