Demi

Miksi kaverisi varastaisi kultasi?

Miksi kaverisi varastaisi kultasi?
Epävarmuuden synkistämä mieli saattaa uskoa pahinta niin kavereista kuin kullastakin. Uskalla uskoa siihen, että olet ihana!
Julkaistu: 3.5.2016

My Mad Fat Diary -sarjan Rae (Sharon Rooney) ei meinaa uskoa, että Finn (Nico Mirallegro) rakastaa häntä ihan oikeasti.

Tyttö ihastuu ja alkaa seurustella muttei halua esitellä poikaystäväänsä kavereilleen.

Tämä tilanne on toistunut Demi.fin keskusteluissa. Syy hiljaiseloon ei ole se, että kullan seura kiinnostaisi enemmän kuin kaverit. Eikä tyttö myöskään häpeä kavereitaan tai poikaystäväänsä. Tapaamisen esteenä on epävarmuus.

”Tuntuu naurettavalta, mutten haluaisi esitellä poikaystävääni kavereilleni, koska pelkään hänen pitävän kavereitani kauniimpina, seksikkäämpinä ja hauskempina kuin minua”, yksi keskustelijoista kuvailee.

Vaikka epävarmuus on ymmärrettävää, ajatus on karmiva. Aivan kuin poikaystävä vain odottelisi tilaisuutta lähteä jonkun muun mukaan. Ja ystävätkö haluaisivat varastaa toisen seurustelukumppanin? ­Ethän sinäkään tekisi niin heille.

Epävarmuuden synkentämä mieli uskoo kaikesta pahinta, mutta pelkojensa mukaan ei ole pakko toimia.

Ihmissuhteissa vain täytyy luottaa muihin ja heittäytyä pelottaviinkin tilanteisiin. Luota itseesi, ystäviisi ja poikaystävääsi. He ovat ottaneet sinut elämäänsä siksi, että olet ainutlaatuinen kokonaisuus. Ei ystäviä tai tyttöystäviä vaihdeta toiseen siksi, että joku toinen on jollain mittarilla kauniimpi tai fiksumpi.

Sitä paitsi sinä olet ystäviesi seurassa takuulla parhaimmillasi – se jos mikä saa kultasi tykkäämään sinusta entistä enemmän.

Lue myös:

Kommentoi »