Demi

Miksi Justin Bieber poisti Instagram-tilinsä? Lue kaikki kiistasta

Miksi Justin Bieber poisti Instagram-tilinsä? Lue kaikki kiistasta
Viime viikonloppuna Justin Bieber joutui riitoihin faniensa ja ex-tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa.
Julkaistu: 16.8.2016

Riidan taustalla Justinin uusi tyttöystävä

Viikonlopun somemyrskyn jälkeen Justin Bieber on poistanut Instagram-tilinsä. Hän myös jatkaa Snapchat-taukoa, jonka laulaja aloitti viime viikolla.

Kaikki alkoi, kun Justin alkoi postata kuvia yhdessä uuden tyttöystävänsä, 17-vuotiaan Sofia Richien (kuvassa) kanssa. Faneja se ärsytti esimerkiksi siksi, että Justin oli juuri hiljattain bongattu aivan toisesta tyttöporukasta. Justin reagoi Instagramin vihakommentteihin uhaten, että hän tekee tilistään yksityisen, jos haukkuminen ei lopu. "Jos olisitte oikeita faneja, ette olisi niin ilkeitä ihmisille, joista minä pidän", hän kirjoitti kuvatekstiin.

Kuka petti ketä?

Yllättäen Justinin eksä Selena Gomez otti osaa kahakkaan ja alkoi kommentoida Justinin kuvaan: "Jos et kestä vihakommentteja, lakkaa postaamasta kuvia tyttöystävästäsi. Sen pitäisi olla jotain erityistä vain teidän kahden välillä. Älä ole vihainen faneillesi, sillä he ovat tukeneet ja rakastaneet sinua ennen kuin kukaan muu."

what happened between selena and zayn what did i miss lmao pic.twitter.com/PTCSUj7R9G

— eya (@antimedley) 15. elokuuta 2016

Justin näki Selenan kommentin ja päätti iskeä takaisin. "On huvittavaa, että ihmiset, jotka olivat kanssani vain maineeni vuoksi, osoittavat minua syyttävällä sormella. Surullista. Pelkkää rakkautta."

Selena puolestaan syytti seuraavassa kommentissaan Justinia pettämisestä: "Huvittavaa, että ihmiset, jotka pettävät useita kertoja, osoittavat syyttävällä sormella niitä, jotka antoivat anteeksi ja olivat tukena. Ei ihme, että fanit ovat vihaisia. Pelkkää rakkautta."

Selena päätti kiistan, kun Justin lopuksi vihjaili Selenan pettäneen häntä Zayn Malikin kanssa. Varhain tiistaina Justin poisti Instagraminsa ja Selena julkaisi Snapchatissa tekstin: "Se, mitä sanoin, oli itsekästä ja turhanpäiväistä."

— lola (@Bvrgore) 16. elokuuta 2016

#JustinDeactivatedParty

Ei ole ensimmäinen kerta, kun entiset rakastavaiset riitelevät julkisesti. Esimerkiksi vuonna 2014 Justin hermostui, kun Selena vietti aikaa näyttelijä Orlando Bloomin kanssa.

Fanit ovat reagoineet Justinin katoamiseen muun muassa Twitterissä hashtagilla #JustinDeactivatedParty.

me waking up this morning for more justin drama and finding out he deleted his instagram 🙂 #justindeactivatedparty pic.twitter.com/pDgtafg1DU

— Raphael Gomes (@raphablueberry) 16. elokuuta 2016

If youre still with @justinbieber after all this drama RT CAUSE congratulations youre the real loyal Belieber 🤗🤗🤗 #JustinDeactivatedParty

— ellen makes me :) (@simplymarcoo) 16. elokuuta 2016

Justin: Everyones going to feel bad now Ive deactivated IG! #JustinDeactivatedParty Everyone: pic.twitter.com/dbWbRt4tf8

— Alorah (@InvalidYammouni) 16. elokuuta 2016

Odotamme jännityksellä, mitä seuraavaksi tapahtuu!

Kommentoi »