Demi

Miksi hän ei sitoudu?

Miksi hän ei sitoudu?
Demin Elias kertoo, miksi poika ei halua olla poikaystävä.
Julkaistu: 25.2.2013

1. Jos poika kiusaantuu kutsuessasi häntä poikaystäväksi, hän ei todennäköisesti ole kovin ihastunut. Hän voi silti haluta kokemuksia siitä, millaista tytön kanssa oleminen ja hengailu on. Syynä voi olla seksi, statuksen nostaminen muiden silmissä tai pelkkä uteliaisuus.

2. Pojat laittavat usein järjen tunteen edelle. Jos seurustelu ei ole pojan mielestä järkevää, häntä on vaikea saada muuttamaan mieltään. Monella on unelmia, joihin vakava seurustelu ei sovi. Jos poika esimerkiksi haluaa ulkomaille opiskelemaan, hän saattaa välttää seurustelua, jotta ei ajautuisi etäsuhteeseen.

3. Poika ei kenties luota itseensä tarpeeksi eikä sen takia halua sitoutua. Hän voi ajatella, että hän ei osaa olla tyttöjen kanssa tai puhua asioista, jotka kiinnostavat tyttöjä. Muistan itse pelänneeni, että jos alan seurustella ja näen tyttöä joka päivä, kyllästymme toisiimme.

4. Ihmiset aikuistuvat eri tahdilla. He sitoutuvat, kun se tuntuu oikealta. Tunnen paljon ikäisiäni parikymppisiä tyttöjä ja poikia, jotka eivät ole seurustelleet vakavasti ja joilla ei ole kiire sitoutua. Osa heistä ei ole löytänyt sitä oikeaa, ja osa ei ole edes halunnut. 

+1 Usein sitoutumiskammoa pidetään ongelmana, erityisesti miesten ongelmana. Tytötkin ovat usein arkoja sitoutumaan, eikä siinä ole välttämättä mitään pahaa.

1 kommentti