Demi

Miksei meikkini näytä samalta kuin tutoriaaleissa? Tästä se johtuu

Miksei meikkini näytä samalta kuin tutoriaaleissa? Tästä se johtuu
Mikä on poskipunan paikka, miksi nenä näyttää irtonaiselta ja mitä tarkoittaa non-touring? Demi tapasi Instagram-tähti Karen Sarahi Gonzalezin eli @iluvsarahiin Tukholmassa.
Julkaistu: 15.11.2016

1. Mitä on on non-touring?

Non-touring on oikeastaan sama asia kuin contouring eli varjostus, mutta siinä pyritään luonnolliseen lopputulokseen. Poskiluun alle tehdään vain hyvin kevyt varjostus, joka korostaa kasvojen muotoa vaivihkaa. Korkeita kohtia korostetaan vaalealla värillä. Hiusrajaan kannattaa sutia kevyesti väriä, koska se kehystää kasvot kauniisti. Tavoitteena on kesäisen päivettyneen näköinen iho.

"Voimakas contouring on saavuttanut ääripisteensä, ja varjostustrendi on siirtymässä luonnolliseen suuntaan", sanoo meikkiguru Karen Sarahi Gonzalez.

Karenin Instagram-tili on nimeltään iluvsarahii, ja hänellä on 3,1 miljoonaa seuraajaa.

2. Olen tehnyt nenän varjostukset huolellisesti. Miksi nenäni näyttää silti jotenkin irtonaiselta?

Jos aiot tehdä varjostuksia eli contouringia nenänvarteen, muista meikata ne kulmakarvoihin asti. Nenä ja kulmakarvat ovat yhteydessä toisiinsa. Jos varjostus päättyy nenänvarteen, nenä saattaa näyttää kasvoissa irtonaiselta.

@iluvsarahiin tutoriaali nenän varjostuksesta.

3. Varjostuspaletit ovat ruskeita. Mihin poskipunaa tarvitaan?

"Poskipuna on kuin mansikka jäätelöannoksessa", kertoo Karen. 

Toisin sanoen poskipuna raikastaa ilmeen. Sudi punaa kevyesti poskipäiden korkeimpiin kohtiin.

4. Meikkaan kulmakarvani huolellisesti ja kevyesti. Miksi kulmakarvani eivät silti näytä luonnollisilta?

Meikkaa kulmakarvat pienin vedoin ja lisää väriä vähitellen. Älä yritä piirtää tai värittää kulmakarvoistasi täysin identtisiä, sillä useimmilla vasen ja oikea puoli ovat erilaiset keskenään.

 

5. Miten saan tehostettua katsettani? En halua piirtää rajauksia, koska pidän luonnollisesta meikistä.

Jos musta ja jopa ruskea rajaus tuntuu liian kovalta ja rajulta, tee rajaus ruskealla luomivärillä. Voit aloittaa vaalealla sävyllä ja kokeilla sitten tummempaa.

 

6. Miten estän tekoripsiä liukumasta luomilla sen jälkeen, kun olen asetellut ne?

Liiman pitäisi olla hieman tahmeaa ennen kuin ripsiä ryhtyy kiinnittämään, joten anna ripsiliiman kuivahtaa tekoripsissä hetken. Jotta ripset asettuisivat hyvin, taivuta ne u-muotoon ja asettele niitä vielä tarkemmin paikoilleen. Jos ripset nousevat sisänurkasta ylös, ne saattavat olla sinulle hieman liian pitkät. 

@iluvsarahiin tutoriaali tekoripsien asettelusta ja rajausten tekemisestä.

7. Minkä meikkausvaiheen jätän pois, jos minulla on vain vähän aikaa?

"Contouringin eli varjostuksen", vastaa Karen Sarahi Gonzalez epäröimättä.

Kun meikkaat tutoriaalin mukaan, ota huomioon, että ammatilaismeikkaajat saattavat käyttää pohjameikin tekoon todella paljon aikaa. Karen muistuttaa, että contouring vaatii kärsivällisyyttä. Luonnollinen ja huomaamaton varjostus vaatii kerrostamista ja kiireettömän hetken.

Demi vei Karenille tuliaisiksi Tube-lehden. Karen Sarahi Gonzalezilla on Instagramissa 3,1 miljoonaa seuraajaa, ja hän on äskettäin aloittanut YouTube-kanavan. Molemmat löydät nimellä @iluvsarahii. Karen on meikkimerkki NYX Professional Makeupin kasvo.

Lue myös

Kommentoi »