Demi

Mikael Gabriel: ”Sen jälkeen ei ole tullut mieleen pettää”

Mikael Gabriel: ”Sen jälkeen ei ole tullut mieleen pettää”
Rap-artisti puhuu avoimesti uskollisuudesta, ystävyydestä ja rakkaista ihmisistä - ja siitä, miten luottamus syntyi nykyisessä suhteessa.
Julkaistu: 20.12.2016

”Elämässäni on vain ihmisiä, joita rakastan. Kotona on seurana kämppis Brando ja usein myös tyttöystävä Triana, joka asuu Norjassa. He tuntevat kaikki puolet minusta. Brandon ja Trianan kanssa tulee myös huudettua, sillä kenelle sitä voisi raivota, jos ei läheisilleen.

Rakkaus läheisiin tarkoittaa minulle sitä, että mitä tahansa elämässä tapahtuu, toista tuetaan. Viimeksi olen tuntenut itseni tosi rakastetuksi, kun katsoimme noin 30 kaverin kanssa yhdessä meillä Vain elämää -jaksoa.

Tyttöystäväni Triana on paras kaverini ja elämänkumppanini. Opin Trianalta koko ajan ja saan elämään uusia näkökulmia. Kun olen ollut stressaantunut, Triana on neuvonut menemään paljain jaloin nurmikolle ja seisomaan hetken yksin vain hengitellen. Olen huomannut, että se auttaa.

Kunnioitan Trianaa täysillä. Hänellä on oma ura, omat rahat ja oma kämppä.

Uskollisuutta ei voi pakottaa

Joskus aiemmissa suhteissa saatoin pompottaa tyttöystävää. Minua ärsytti, jos toinen ei tiennyt, mitä haluaa elämältä, koska itse tiedän sen niin tarkkaan. Olen myös aiemmissa suhteissa ollut uskoton. Kai minulla on ollut tarve näyttää, että olen sellainen jätkä, joka ei halua asettua.

Trianan kanssa olemme jutelleet alusta asti tosi suoraan kaikesta. Kolmansilla treffeillä puhuimme siitä, että mitä sitten, kun kyllästyy toiseen. Aika pian olimme niin rakastuneita, ettei ole enää tullut mieleenkään pettää. Jos jompikumpi tekisi niin, siitä puhuttaisiin suoraan. Sellainen poistaa jo etukäteen pettämisen tuoman jännityksen. Uskollisuutta ei voi pakottaa, mutta en vain enää näe muita naisia samalla lailla kuin aiemmin.

Sitä voi ajatella, että pystyisi rakastamaan monia naisia yhtä aikaa, mutta kun alkaa miettiä, miltä tuntuisi, jos toisella olisi monta rakasta, se ei tunnukaan yhtään hyvältä.

Kun lähden kotoa ja ajan yksin monta tuntia keikalle esimerkiksi Kaustisille, on maailman siistein tunne mennä automatkan jälkeen lavalle ja tuntea, että kaikki tyypit ovat tulleet katsomaan minua. Fanien kanssa hienoin hetki on, kun joku kertoo fanitapaamisessa oman tarinansa, siis luottaa minuun niin paljon, että jakaa salaisuutensa.”

 

Lue myös

Kommentoi »