Demi

Mikä sampoo sopii minulle?

Mikä sampoo sopii minulle?
Näillä yksinkertaisilla neuvoilla löydät marketista hiuksillesi sopivan sampoon, joka tuuheuttaa litteää tukkaa tai joka litistää pörröpään.
Julkaistu: 3.3.2015

Malli, stailisti ja superbloggaaja Hanneli Mustaparta näyttää, että peruspolkkatukka on todella trendikäs. Oikeanlainen sampoo helpottaa hiusten muotoilua ja hoitoa.

1. Jos hiuksesi rasvoittuvat helposti, valitse rasvoittuvan tukan sampoo tai tuuheuttava sampoo. Molemmissa on tuhdisti pesutehoa, joten tukka raikastuu varmasti. Jos käytät runsaasti muotoilutuotteita, pese hiukset kahdesti.

2. Jos hiuksesi ovat hapertuneet ja katkeilevat, ne tarvitsevat korjaavaa sampoota. Etsi sampoo, joka sisältää hiusta paikkaavia proteiineja, kuten keratiinia tai kollageenia. Molempia on hiuksessa luonnostaan, ja lisäproteiinit vahvistavat vaurioituneita hiuksia.

3. Luonnonkiharalle tai karhealle tukalle sopii kosteuttava, silottava sampoo. Älä erehdy luulemaan kuivaa tukkaa vaurioituneeksi tai päinvastoin. Liian hoitava sampoo tekee hiukset litteiksi ja raskaiksi. Jos hiuksiasi ei ole värjätty tai muuten käsitelty rankaasti, karheus on luultavasti vain kuivuutta, ei huonokuntoisuutta.

Kommentoi »