Demi

Mikä poikaa ärsyttää eniten tytön käytöksessä?

Mikä poikaa ärsyttää eniten tytön käytöksessä?
Demi neuvoo: Mitä pojan kanssa kannattaa varoa? Demin Elias kertoo, mitkä asiat tyttöjen käytöksessä menevät yli poikien ymmärryksen.
Julkaistu: 25.3.2014

1. Naisen vaisto. Miksi jokainen lause pitää tulkita kuin rivien välissä olisi salattuja merkityksiä? Kaverini pyysi tyttöä salille. Tyttö suuttui ja kysyi, onko hän tämän mielestä lihava. Moni tyttö näyttää myös tekevän päätöksiä tunnepohjalta ajattelematta asiaa loogisesti. Tyttö pystyy yhdellä vilkaisulla päättelemään, että hänen bileissä tapaamansa blondi vihaa häntä: ”Näitkö, miten hän katsoi minua?” ”Öö… en!”

2. Aliarviointi. Monet tytöt luulevat, ettei poikien kanssa voi keskustella syvällisistä, herkistä tai vakavista asioista. Jos pojat sanovat, että tytöt vain shoppailevat ja meikkaavat aamusta iltaan, heitä arvostellaan täysin oikeutetusti sovinisteiksi. Poikakaan ei halua olla pelkkä stereotyyppi. ”Ette te pojat tätä kuitenkaan ymmärrä” -lausahdukset saavat pojan tuntemaan itsensä tyhmäksi.

3. Vaatekriisit. Tytöt eivät tunnu näkevän ristiriitaa tulvivan vaatekaapin ja jokapäiväisen vaatekriisin välillä. Jos on kiire lähteä, tytön käytös vaikuttaa itsekkäältä. Samat vaatteet ovat ennenkin sopineet. Miksi ne yhtäkkiä ovat huonoja?

4. Draama. Poikien välillä on harvoin riitaa, ja jos jokin asia hiertää, se sovitaan ja unohdetaan nopeasti. Ainakin lukioajoilta muistan, että tyttöporukassa tuntui aina olevan vuorollaan joku, jota inhottiin. On raivostuttavaa seurata, kun tytöt heittelevät pistäviä kommenttejaan tai katselevat jotakuta nenänvartta pitkin. Kielteinen tunnelma pilaa pahimmillaan koko porukan illan.

5. Ikävöiminen. Olemme ihmetelleet kavereiden kanssa, miksi monelle tytölle tulee kauhea ikävä juuri poikien saunailtana. Poikakaveristasi on kyllä kiva tietää, että rakastat häntä ja haluat hänen viereensä, mutta miksi siitä täytyy puhua juuri silloin, kun kultasi on varannut illan kavereilleen? Pojasta tuntuu siltä kuin haluaisit saada hänet potemaan huonoa omaatuntoa poikienillasta.

1 kommentti