Demi

Mikä on parasta Suomessa? Demi festareilla: osa 1

Mikä on parasta Suomessa? Demi festareilla: osa 1
Demi piipahti Rock The Beachissa ja kysyi 30 Seconds To Marsilta, Stone Sourilta ja All Time Low:lta, mikä on parasta Suomessa.
Julkaistu: 1.7.2013

Jared Leto, 30 Seconds To Mars:

- Ihmiset. Suomalaiset ovat hyvin ystävällisiä, anteliaita ja suloisia. He ovat ottaneet meidät ja meidän musiikkimme hyvin vastaan. Ja rakastan sitä, miltä suomen kieli kuulostaa. Osaan sanoa "kiitos" ja "moi".

Alex Gaskarth ja Jack Barakat, All Time Low:

- Ehdimme viettää Suomessa kaksi päivää ennen keikkaa. Tutkimme kaupunkia ja söimme kauppatorilla kalaa ja riisiä. Tykkäämme Helsingistä!

- Euroopassa on vaikea jutella fanien kanssa, koska he eivät oikein ymmärrä englantia. Täällä se on teille kuin toinen äidinkieli. On helppo jutella fanien kanssa ja sen ansiosta show’sta tulee parempi, Jack lisää.

- Olisin sanonut, että tissit, Alex sanoo.

Corey Taylor ja Josh Rand, Stone Sour:

- Riippuu siitä, mihin vuodenaikaan olemme täällä. Talvisin parasta aikaa ovat ne neljä tuntia, kun aurinko paistaa, ja kesällä ne neljä tuntia, kun aurinko ei paista. On mieletöntä, miten suomalaiset pystyvät elämään niin äärimmäisten muutosten keskellä. Yksi suomalainen tyyppi kertoi, että te ette edes huomaa sitä enää. Parasta on siis suomalaisten mukautuvuus.

Kommentoi »