Demi

Mikä ottaa päähän? Osallistu Demin kirjoituskilpailuun!

Mikä ottaa päähän? Osallistu Demin kirjoituskilpailuun!
”Nuoriso on pilalla…” No eikä ole! Mikä mättää, kun aikuiset puhuvat nuorista? Missä tilanteissa sinua ei kuunnella tarpeeksi? Missä asioissa sukupolvesi loistaa? Ota kantaa ja kirjoita rohkeasti!
Julkaistu: 13.8.2018

Demin suosittu kirjoituskilpailu on taas käynnissä!

Demi ja nuortenkirjojen fanitapahtuma ­Hel-YA! etsivät persoonallisia tekstejä, joissa ei pelätä ottaa kantaa ja jakaa henkilökohtaisia kokemuksia. Miten sinä haluat puolustaa kavereitasi, itseäsi tai nuoria yleensä? Kirjoita mielipiteesi rohkeasti ja anna palaa!

Ohjeet - näin osallistut kirjoituskilpailuun

Voit kirjoittaa tehtävänannosta omalla tyylilläsi, mutta tekstin maksimipituus on 5500 merkkiä välilyönteineen. Otsikoi vapaasti.

Kilpailu on tarkoitettu kaikille Demin lukijoille, ja siihen voi osallistua vain ennen julkaisemattomalla tekstillä.

Lähetä kirjoituksesi tekstitiedostona alla olevan lomakkeen kautta.

Kirjoita nimesi ja ikäsi sekä lomakkeeseen että kirjoituksesi perään.

Voit osallistua 30.5.–1.7.2018. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti heinä–elokuun aikana.

Voittajatekstit julkaistaan Demi-lehdessä & muita palkintoja

Raadin muodostavat Demin toimitus ja Kaiken Entertainmentin toimituspäällikkö Laura Andersson. Voittajan valitsevat Karri ”Paleface” Miettinen ja Kaisa Happonen, jotka ovat kirjoittaneet yhdessä tee-se-itse-runokirjan Revi se.

Voittajateksti julkaistaan 19.9. ilmestyvässä Demi-lehdessä. Myös muita kilpailuun osallistuneita kirjoituksia voidaan julkaista Demissä.

Kolme parasta saa kirjapalkinnon ja liput Hel-YA!- eli Helsinki Young Adult Literary Convention -nuortenkirjatapahtumaan, joka on Helsingissä Kulttuuriareena Gloriassa 29.9.

Voittaja saa tuomareilta henkilökohtaista palautetta tekstistään.

Erikoissarja: Onko sinulla sanottavaa kirjallisuudesta & nuorista?

Tartu tekstissäsi nuortenkirjojen vähättelyyn tai siihen, mikä ärsyttää keskustelussa nuorten lukemisesta – voit saada kunniamaininnan! Yhdellä aiheesta kirjoittaneella on lisäksi mahdollisuus osallistua paneelikeskusteluun muiden lukijoiden ja bloggaajien kanssa Hel-YA!-tapahtumassa. Osallistu muuten ohjeiden mukaan.

2 kommenttia