Demi

Mariieveronica: "Sanoin siskolleni, ettei hänen tarvitse kutsua minua tubenimellä"

Mariieveronica: "Sanoin siskolleni, ettei hänen tarvitse kutsua minua tubenimellä"
Veronica Verho eli tubettaja Mariieveronica puhuu seuraajistaan ja kertoo, miksi tapaamiset ovat tärkeämpiä kuin lahjat.
Julkaistu: 13.7.2016

Mitä fanit merkitsevät sinulle?

”Tosi paljon. Etenkin tapaamiset ovat tärkeitä. YouTubesta näkee, että videota on katsottu vaikka 80 000 kertaa, mutta kun joku tulee erikseen kertomaan, että videoni oli sikahyvä, se merkitsee tosi paljon. Olisi surullista tehdä videoita, joita kukaan ei katsoisi."

Millaisia fanisi ovat?

"Kutsun fanejani seuraajiksi, koska minusta on edelleen tosi vaikea ajatella, että olisin julkkis. Innokkaimmat seuraajat ovat yleensä nuoria. Vanhemmat seuraajat tulevat esimerkiksi festareilla moikkaamaan, nuoret pysäyttävät kadulla ja haluavat ottaa yhteiskuvia. Saan miiteissä paljon kirjeitä. On ihana lukea, että joku on saanut hyvän itsetunnon katsomalla videoitani tai että olen heille esikuva.”

Onko fanirymälläsi nimeä?

”Instagramissa on Veronica fans –ryhmä, joka on tosi aktiivinen ja käyttäjällä on paljon seuraajia. Olen nähnyt pitäjän monta kertaa. On ihanaa, että hän jaksaa ylläpitää tiliä. Koetan aina miettiä, mikä olisi faniryhmäni nimi, kuten belieberit, mutta ei ole vielä keksitty mitään.”

Kuva, jonka @veronica.fans julkaisi

5. 06ta 2016 klo 14.27 PDT

Mikä fanilahja on jäänyt parhaiten nimeen?

”Minulle pystyi ennen lähettämään postia. Kerran minulle tuli järjettömän kokoinen paketti. Sieltä löytyi muun muassa vessapaperia, tiskiharja, käsisaippuaa ja nuudeleita – kaikkea, mitä tarvitsee yksinasumiseen. Se oli niin söpöä, että olin aivan hämmentynyt. Lahja oli personoitu ja osoitettu juuri minulle. Minulla on kotoa myös valtava yksisarviselta näyttävä pehmolelu, joka on aina sängyn päällä. Minulle ei tarvitse tuoda lahjoja. Tärkeintä on, että tulee moikkaamaan!”

Kuka on suurin fanisi?

”Pikkusiskoni. Hän teki koulussa esitelmän Mariieveronicasta. Sanoin hänelle, ettei hänen tarvitse kutsua minua tubenimellä! Hän katsoo aina kaikki videoni ja kertoo ylpeänä muille koulussa, että on pikkusiskoni."

Lue myös

Kommentoi »