Demi

Löydä talvitakki

Löydä talvitakki
5 vinkkiä: Valitse parhaiten pukeutumistasi kuvaavat väittämät, niin saat vihjeitä unelmatakin jäljittämiseen.
Julkaistu: 20.9.2013

1. Käytän paljon lyhyitä hameita tai sortseja.

Lyhyen hameen tai sortsien kanssa takin on hyvä olla joko reilusti lyhyt, eli vyötärömittainen, tai ulottua ainakin polveen. Reisipituisessa takissa näytät helposti siltä, että olet unohtanut housut kotiin.

2. Suosin eniten pillifarkkuja tai leggingsejä.

Hyvä nyrkkisääntö on, että kun alaosa on tiukka, yläosa voi olla väljä. Pillifarkkujen ja leggingsien kaveriksi sopii siis väljä tai laatikkomallinen takki, jonka väljyyttä tiukat housut korostavat.

3. Suurin osa housuistani on värikkäitä tai kuviollisia.

Värit ovat ihania! Varmin hankinta värejä rakastavalle on kuitenkin harmaa tai musta takki. Näin vältyt miettimästä, sopivatko jotkin värit tai kuviot yhteen. Väriä voit lisätä myös pipolla ja hanskoilla. Jos haluat värikkään takin, mieti, mikä sopii parhaiten vaatekaappisi sisältöön. Jos suuri osa vaatteistasi on punaisia, ei kannata ostaa punaista takkia vaan kenties vihreä tai keltainen.

4. Kaapissani on paljon väljiä housuja tai hameita.

Löysien housujen kanssa sopii erityisen hyvin vyötärömittainen, tyköistuva takki. Perussäännön käänteinen muoto kuuluu: Jos alaosa on väljä, yläosa voi olla niukka.

5. Tyylini on sporttinen.

Parkatakki, eli arkisemmin maihari, sopii oikeastaan kaikkien vaatteiden kanssa, ja usein se hylkii myös vettä. Polvipituinen malli sopii mainiosti myös hameen kanssa. Myös kippari- tai pusakkamallinen villakangastakki on sporttinen ja sopii kaikkien vaatteiden kanssa.

Lue lisää tämän syksyn takeista eilen ilmestyneestä lokakuun Demistä!

Kommentoi »