Demi

Löydä rakkaus läheltäsi ja muut elokuvien viisaudet

Löydä rakkaus läheltäsi ja muut elokuvien viisaudet
Poimii nämä kolme suhdeneuvoa elokuvista. Kenties ihastus löytyy naapurista!
Julkaistu: 30.6.2015

Kuva elokuvasta Mean Girls.

Elokuva: Easy A (2010)

Kun lukiolaistyttö Olive menettää maineensa koulussa, seisoo lapsuuden ihastus Todd vankkumatta hänen rinnallaan. Vaikka Olive ei tahdo aluksi uskoa sitä, ovat Toddin tunteet aitoja.

Ota onkeesi: Hän voi jo olla lähelläsi

Jos lapsuuden ihastuksesi herättää sinussa yhä helliä tunteita, pohdi, voisitko olla hänestä kiinnostunut seurustelumielessä. Hän on ihminen, jonka tunnet läpikotaisin ja jonka seurassa olet viihtynyt. Sitä paitsi hän tykkäsi sinusta jo silloin, kun vasta opettelit lukemaan.

Elokuva: Taru sormusten herrasta -trilogia (2001–2003)

Aatelisneito Éowyn on toivottoman rakastunut soturi Aragorniin, joka puolestaan on lätkässä haltija Arweniin. Kun Éowyn tajuaa, etteivät Aragornin tunteet muutu, hän päätyy toisen soturin Faramirin syliin.

Ota onkeesi: Elämä jatkuu

Ihmissuhteissa asiat ei aina mene niin kuin haluaisi. Ei ole helppoa olla torjuttu osapuoli: omia tunteitaan ei voi noin vain sammuttaa, eikä toista voi pakottaa rakastumaan. Onneksi särkynyt sydän paranee ajan kanssa ja ennen pitkää sydämen valtaa uusi ihastus.

Elokuva: Mean girls (2004)

Lukiolainen Cady (Lindsay Lohan)punoo monimutkaisen juonen puijatakseen koko koulua tyrannisoivaa tyttöporukkaa, valitettavasti hän putoaa itse omaan ansaansa. Cadyyn ihastunut Aaron menettää kiinnostuksensa, kun tyttö vajoaa yhä syvemmälle valheiden suohon.

Ota onkeesi: Ole oma itsesi

Aitous ja ystävällisyys on viehättävää. Epärehellisyys ja kieroilu karkottavat tulevan kultasi.

Lisää viisauksia elokuvista on julkaistu Demissä 5/2015.

Kommentoi »