Demi

Löydä elämänohjeesi ensi vuodelle

Löydä elämänohjeesi ensi vuodelle
Uusi vuosi, uusi motto. Käänsimme kuluneet elämänohjeet vinksalleen, ja lopputuloksena syntyi tuoreita viisauksia.
Julkaistu: 23.12.2015

Lupaus ensi vuodelle: Vähemmän synkistelyä, enemmän Cara-asennetta.

Ennen: Elä jokainen päivä kuin se olisi viimeisesi.

Nyt: Elä jokainen päivä kuin se olisi ensimmäisesi!

Arki pysyy mielenkiintoisena, kun päätät kokea päivittäin jotain uutta. Kuuntele joka päivä eri musiikkia ja valitse tuntematon reitti kouluun ja keskustaan. Katsele tuttuja ihmisiä vierain silmin ja tutustu heihin paremmin kysymällä yllättäviä kysymyksiä. Tiedätkö, mikä oli isäsi nuoruuden lempielokuva?

Ennen: Ruoho on aina vihreämpää aidan toisella puolella.

Nyt: Ruoho on aina vihreämpää omalla puolella!

Kateus on maailman törkeintä ajanhukkaa. Kadehtimasi tyypin elämä voi todellisuudessa olla ihan erilaista kuin kuvittelet. Muista, että erityisesti netissä monet vaikuttavat onnellisemmilta kuin oikeasti ovat. Korosta parhaita puoliasi ja ole ylpeä ainutlaatuisesta elämästäsi.

Ennen: Se parhaiten nauraa, joka viimeiseksi nauraa.

Nyt: Se parhaiten nauraa, joka ensimmäisenä nauraa.

Kun yksi uskaltaa nauraa, muidenkin jähmeys karisee. Jos pyllähdät ruokalassa, räkätä mokallesi ensimmäisenä. Kun hississä vallitsee vaivaantunut tunnelma, korosta sitä tirskahtamalla ääneen. Jos muut eivät yhdykään riemuusi, niin mitäs sitten. Saatpahan makeat naurut. Ne ovat aina paikallaan!

Ennen: Kohtele muita niin kuin toivoisit itseäsi kohdeltavan.

Nyt: Kohtele itseäsi niin kuin toivoisit muita kohdeltavan!

Jos et hauku kavereitasi heikkolahjaisiksi tai suohirviön näköisiksi, miksi vähättelisit itseäsi? Kun saat kehun, älä kiertele vaan kiitä. Jos oma ihanuus on kadoksissa, listaa väkisin 20 hyvää asiaa sinussa. Ansaitset ihailua myös itseltäsi.

Ennen: Unelmat toteutuvat, jos niihin uskoo tarpeeksi.

Nyt: Unelmat eivät aina toteudu, mutta niihin uskominen kannattaa!

Kaikki unelmat eivät toteudu sellaisina kuin alun perin haaveili. Kun tavoittelee sinnikkäästi unelmaansa, voi sen sijaan saada tilaisuuksia, joiden olemassaolosta ei edes tiennyt. Lisäksi esimerkiksi kesätyönantajat arvostavat tyyppiä, jolla on kunnianhimoisia tavoitteita.

Lue myös:

Kommentoi »