Demi

Louis Tomlinsonista tulee isä – Lue kaikki aiheesta

Louis Tomlinsonista tulee isä – Lue kaikki aiheesta
One Directionin Louis ja stylisti Briana Jungwirth saavat perheenlisäystä. Tässä kaikki, mitä tiedämme.
Julkaistu: 15.7.2015

Louis Tomlinson, 23, erosi pitkäaikaisesta tyttöystävästään Eleanor Calderista maaliskuussa ja deittaili keväällä ahkerasti. Stylistinä työskentelevä Briana Jungwirth, 23, on lähteiden mukaan Louisin läheinen ystävä. He eivät seurustele eikä Briana ole kiinnostunut Louisin julkkismaineesta.

"Louis on onnellinen ja hyvin innoissaan siitä, että hänestä tulee isänä. Louisin mielestä Brianasta tulee uskomaton äiti. Yllätyimme aluksi, mutta hän ja Briana ovat hyvin, hyvin läheisiä ystäviä ja tämä on tehnyt heistä vielä läheisempiä", yhteinen ystävä kertoo People-lehdelle.

People-lehden mukaan Louis on jo etsinyt yhteistä asuntoa Brianan kanssa Los Angelesista ja matkustanut paikalle, jotta he voivat tavata lääkärin yhdessä. 

"He ovat hyvin iloisia ja vaikka he eivät seurustele, heidän ystävyytensä on vahva ja molemmat ovat tosi innoissaan vauvasta. On vielä varhaista, joten vauvan terveys on kaikkein tärkeintä nyt", lähde kertoo.

Brinana ja Louisin vanhemmat ovat jo tavanneet toisensa ja ovat Peoplen mukaan innoissaan lapsenlapsesta. Louisin äiti Johanna sai itse kaksoset helmikuussa 2014. Bändin edustaja ei ole kommentoinut asiaa, joten toistaiseksi uutinen on vain huhua. Täydennämme uutista, kun tiedämme enemmän.

Fanit ovat reagoineet uutiseen muun muassa Twitterissä, jossa hashtag #OhNoLouis trendaa. Vielä keskiviikkoaamuna Suomen aikaa Louis ei ollut itse kommentoinut uutista - tai no, ehkä tämä aprillipila vuodelta 2012 olikin aika enteellinen.

Uutta tietoa

(Lisätty 5.8.)

Tiistaina 4. elokuuta One Direction vieraili Good Morning America -tv-ohjelmassa. Haastattelun aikana juontaja Michael Strahan sanoi: "Louis, isältä toiselle, haluan onnitella sinua tulevasta isyydestä. Miltä tuntuu?"

Louis vastasi: "Kiitos. Tämä on tietysti hyvin jännittävää aikaa. Joten kiitos."

Jo aiemmin samalla viikolla Liam Payne vahvisti huhut Magic Radio -radiokanavan haastattelussa kertomalla, että Louis oli aluksi sokissa mutta nyt innoissaan. Totta se on - Larryn aika on ohi.

Lue kaikki One Directionista!

Kommentoi »