Demi

Louis Tomlinson

Louis Tomlinson
One Directionin vanhimmasta jäsenestä Louis Tomlinsonista meinasi tulla näyttelijä.
Julkaistu: 23.2.2015

Louis William Tomlinson

Louis numeroina: Syntynyt 24.12.1991 (horoskooppimerkki: kauris). Sisarukset: viisi pikkusiskopuolta, yksi isän puolelta ja neljä äidin. Pituus: 175 cm. Kengänkoko: 44. Korkein hyppy: 192 metrin Sky Jump Australiassa Liam Paynen kanssa.

Louisin ura: Louis näytteli lapsena Fat Friends-nimisessä televisiosarjassa. Sarja sai hänet innostumaan harrastuksesta, ja hän kävi teatterikursseilla koulun ohella. Kokemuksen karttuessa Louis sai pieniä rooleja televisiosarjoissa. Hän myös soitti kitaraa bändissä nimeltä The Rogue ja esiintyi koulun teatteri- ja musiikkituotannoissa. X-Factoriin hän koe-esiintyi ensimmäistä kertaa vuonna 2009, muttei päässyt varsinaiseen kilpailuun. Vuonna 2010 tärppäsi, ja silloin One Direction syntyi. Ennen X-Factoria Louis työskenteli muun muassa elokuvateatterissa ja tarjoilijana. Vuoden alussa Louis perusti oman manageriyrityksen tehdäkseen musiikkilöytöjä ja auttaakseen aloittelevia bändejä.

Louis ja naiset: Louisin entinen tyttöystävä Hannah Walker kannusti tätä osallistumaan X-Factoriin vuonna 2010. Kumpikaan ei ole kertonut julkisuuteen syytä, miksi he seuraavana vuonna erosivat. Vuoden 2011 syyskuussa Louis Tomlinson alkoi seurustella Eleanor Calderin kanssa, kun bänditoveri Harry Styles esitteli parin toisilleen. Kihlauksesta on huhuttu vuodesta 2014 lähtien. Louisin julkkisihastus on näyttelijä Natalie Portman

Lempiasiat: Robbie Williams on Louisin musiikillinen esikuva. Lisäksi hän on The Killers -bändin fani. Louis rakastaa surffausta ja uimarantaelämää, ja hän on sanonut haluavansa mennä naimisiin rannalla. Louis ostaa mielellään paljon kenkiä - mutta muiden bändin jäsenten mukaan hänen jalkansa haisevat. Hän pitää kovasti porkkanoista, muttei keitetyistä pavuista.

Kohut: Fanin Australiassa kuvaamalla Vine-videolla helmikuussa 2015 väitetään Louisin kertovan ohimennen, että hän on homoseksuaali. Ääniraita on niin huono, että on hänen puheistaan on mahdotonta saada selvää. Louis Tomlinsonin ja Harry Stylesin ystävyyden on juoruttu olevan muutakin kuin veljellistä rakkautta. Romanssihuhun myötä kaksikko on saanut lempinimen Larry Stylinson. Louis on saanut huhuista tarpeekseen ja vuonna 2012 hän sanoi suorat sanat Alan Carrin televisio-ohjelmassa. “Aluksi vitsailu oli hauskaa, mutta koska minua ja Harrya tarkkaillaan koko ajan, se vaikuttaa siihen, miten käyttäydymme julkisuudessa. Huhut ovat vaikeita, kun on parisuhteessa.”

Louis somessa: Twitter: @louis_tomlinson Instagram: @louist91

Lue kaikki One Directionista!

Kommentoi »