Demi

Lisää Skamia! 10 oivallusta, jotka vain fanit kokevat

Lisää Skamia! 10 oivallusta, jotka vain fanit kokevat
Iki-ihana Skam hurmaa katsojat, koska tv-sarja on pullollaan kiehtovia mutta tavallisia tarinoita ja samastuttavia tyyppejä. Kokosimme elämänoivallukset, jotka vain Skam-fanit ymmärtävät.
Julkaistu: 20.1.2017
Onko omassa squadissasi myös Chris, Eva, Sana, Vilde tai Noora - vai peräti kaikki heistä?
Jos et vielä tiennyt, koukuttava norjalaissarja Skam on parasta, mitä on pitkään aikaan tapahtunut. Kerroimme aiemmin, että sarja aiheuttaa naurukohtauksia, ihastuksia ja pakahduttavan samastuttavia fiiliksiä. Skam-fanit kokevat myös elämää suurempia oivalluksia, jotka tulevat tässä. 

1. Huulipuna on paras asusteesi.

Skam-nelikon tyylipuhtain pukeutuja on Noora Sætre. Hän tietää, että punaiset huulet ovat ainoa asuste, jonka tarvitset. Yhdistä valkoiseen kauluspaitaan ja suoralahkeisiin farkkuihin. Huomaatkos, itsevarmuutta ropisee!

2. Pussailu julkisilla paikoilla on täysin ok.

Jos kultasi ei tohdi suukottaa sinua koulun käytävällä, pyydäpä häntä sohvalle Skam-seuraksi. Eva ja Jonas näyttävät, että matikan- ja äikäntuntien välissä on täydellinen rako hempeillä.

3. Kimppakämpässä asuminen on kokemisen arvoista.

Kuva, jonka Noora Sætre (@loglady99) julkaisi
6. 03ta 2016 klo 9.53 PST
Spoilerivaroitus, jos olet katsonut vain ykköskauden! Jos itsellä ei ole kokemusta kimppakämpästä, voi Skamia katsomalla oppia kämppiselämän alkeet. Oivallat ainakin, että hassuinkin kämppis (kuten kuvan Eskild tai Linn) voi olla juuri se tyyppi, jonka kanssa järjestät spontaanit bileet tai jolta voit lainata pikkuisen ruokaa tai ruokarahaa.

4. Kovimmankin kuoren alla on herkkä sydän.

Kuva, jonka @stas_a_vaere_chris julkaisi
27. 05ta 2016 klo 2.29 PDT
Tiedätkö tyypin, joka ensitapaamisella vaikutti kylmältä kuin pakastin, mutta kunnolla tutustuttuanne oivalsit tämän olevan todellinen lämpöpatteri? Eli sellainen ystävä, jota vasten painautua, kun koko muu maailma kohtelee kylmästi. Skamin Sana on juuri tällainen tyyppi.

5. Kaikilla meistä on piileviä kykyjä.

Kuva, jonka Willam Magnusson (@magnussonwilliam) julkaisi
1. 04ta 2016 klo 11.13 PDT
Sarjan komistuksen, mystisen Williamin, salaisuudet paljastuvat kakkoskaudella. Tiesitkö, että tosielämässä Williamin näyttelijällä Thomas Hayesilläkin on oma pikku salaisuus: hän on myös DJ! Frida.se -sivuston mukaan DJ-HAYESIN kiertue on liikkeellä, ja saapuu ainakin Tukholmaan. *Ostaa lentolippuja*.

6. Jos olet sinkku, kaikki haluavat tietää suhdestatuksesi.

Kuva, jonka @isakyaki julkaisi
13. 11ta 2015 klo 1.48 PST
Sinkku, kyllästyttääkö kuulla uteluita tyttö- tai poikaystäväehdokkaista? Niin varmaan söpöliini-Isakiakin. Isakin rakkauselämää ratkotaan lisää kolmannella kaudella, joka on vihdoin saapunut Yle Areenaan.

7. Ymmärrät, miten iso juttu kulmakarvat voivat olla.

Kuva, jonka @isakyaki julkaisi
23. 09ta 2015 klo 9.46 PDT
Kaksi sanaa: Jonaksen kulmakarvat. Onko mitään niin hulvattoman ihanaa, ja mistä sellaiset voi hankkia itselle tai omalle murulle?

8. Opit, milloin on oikea hetki lähteä bileistä.

Spoilerivaroitus vain ykköskauden katsoneille! Kakkoskaudella herkimmät katsojat kurkkivat kämmentensä lomasta, kun keväiset bileet päättyvät tappeluun. Rähinä, jos joku, on oikea hetki lähteä bileistä - aikaisemminkin saa.

9. Aivan hyvin voi olla monta Insta-tiliä.

Kuva, jonka E V A (@evamohn2) julkaisi
8. 03ta 2016 klo 6.26 PST
Skamin roolihahmoille on perustettu omat Instagram-tilit, joita NRK-kanavalla hallinnoidaan. Seuraa Evaa, Vildeä, Sanaa, Nooraa, Chrisiä, Williamia, Isakia ja Jonasta.

10. Ystävyys on yksinkertaisesti parasta (ja joskus myös pahinta).

Jos kaveriporukassasi yksikään tyyppi muistuttaa Skamin roolihahmoja, tiedät, että olet todella oikeassa joukossa. 

Lue myös

Kommentoi »