Demi

Liam Payne

Liam Payne
Liam Payne on One Directionin järjen ääni. Ennen musiikkiuraa hän halusi ammattiurheilijaksi.
Julkaistu: 20.2.2015

Liam James Payne

Liam numeroina: Syntynyt 29.8.1993 (horoskooppimerkki neitsyt). Sisarukset: kaksi isosiskoa. Kengänkoko: 42. Pituus: 178. Korkein hyppy: 192 metrin Sky Jump Australiassa Louis Tomlinsonin kanssa.

Liamin ura: Liam alkoi laulaa kuusivuotiaana, mutta hän pani musiikkihaaveet hyllylle hetkeksi, kun pyrki olympiajuoksijaksi. Laulamiseen hän alkoi tosissaan keskittyä 14-vuotiaana vasta, kun paikka juoksujoukkueessa meni täpärästi sivu suun. Liam on bändin jäsenistä ainoa, joka on aiemmin päässyt jatkoon X-Factorissa. Vuonna 2008 hän selvisi kisassa tuomarien kodeissa kuvattuihin jaksoihin asti, mutta putosi ennen livelähetyksiä, koska tuomari Simon Cowell ei päästänyt häntä jatkoon. Cowell pyysi nuorta miestä tulemaan parin vuoden päästä takaisin. Liam opiskeli musiikkiteknologiaa, kun hän koe-esiintyi X-Factorissa toista kertaa vuonna 2010 ja pääsi One Directionin kanssa finaaliin. Opinnot jäivät, kun bändiura vei mukanaan.

Liam ja naiset: Liam seurusteli tanssija Danielle Peazerin kanssa kaksi vuotta. Pari erosi syksyllä vuonna 2012. Vuonna 2013 Liam alkoi seurustella vakavasti entisen koulukaverinsa ja lapsuuden ihastuksensa Sophia Smithin kanssa. Välissä Liamin kerrottiin tapailevan laulaja Leona Lewisia, mutta mies tyrmäsi uutisen pelkkänä huhuna.

Lempiasiat: Liamin lempieläin on kilpikonna, ja hänellä on ollut kaksi lemmikkikilpparia, Boris ja Archimedes. Liam pitää nyrkkeilystä ja on harrastanut sitä siitä asti, kun häntä kiusattiin koulussa. Hän on bändin jäsenistä se, joka tekee järkeviä ratkaisuja, vaikka hänellä onkin erikoinen fobia. Liam inhoaa lusikoita ja siksi hän ei koskaan syö keittoa. “Esimerkiksi ravintolassa ei voi koskaan tietää, kuka niitä on käyttänyt.”

Kohut: Syyskuussa 2014 internetiin ilmestyi rakeisia kuvia alastomasta miehestä, joka muistuttaa erehdyttävästi Liam Paynea. Varmuutta kuvien aitoudesta ei saatu, mutta Liam twiittasi vitsikkäästi julkaisevansa mieluummin alastoman kokovartalokuvan itsestään kuin antaisi ihmisten uskoa, että mies epäselvissä kuvissa on hän.

Tätä et tiennyt: Liamin toinen munuainen, joka oli viallinen jo hänen syntyessään, alkoi mystisesti toimia elokuussa 2012. 

Liam somessa: Twitter: @Real_Liam_Payne. Instagram: @fakeliampayne

Lue kaikki One Directionista!

Kommentoi »