Demi

Lea Michele välittää suuria tunteita

Lea Michele välittää suuria tunteita
Demi kuunteli: Glee-tähden debyyttialbumilta löytyy voimabiisejä esimerkiksi erosurusta kärsiville.
Julkaistu: 13.2.2014

Maailma tuntee Lea Michelen musikaalisarja Gleen Rachelina. Hän on kuitenkin myös oikea muusikko. Louder on Lealle erityisen merkittävä levy. Se on paitsi 27-vuotiaan laulaja-näyttelijän ensimmäinen sooloalbumi, myös merkki siitä, että Lea on toipunut poikaystävä Cory Monteithin heinäkuussa 2013 tapahtuneesta kuolemasta. You’re Mine- ja If You Say So -kappaleet lisättiin levylle Coryn muistoksi. -Kun kuuntelen You’re mine -kappaletta, ajattelen Corya. Kappale tekee minut onnelliseksi, Lea sanoo Ellessä.

Romanttinen pop-debyytti uhkuu samaa elämäniloa ja taistelutahtoa kuin Glee-tähti itse. Parasta on Lean ääni, jossa herkkyys yhdistyy musikaalimaiseen voimaan. Mahtipontiset taustat istuvat hienosti vahvalle äänelle. You’re Minen kertosäkeessä jousisoittimia säestävät rytmikkäät rummut. Koskettavasta eroballadi Battlefieldistä tulee varmasti voimabiisi monelle sydänsuruista kärsivälle.

Vaikka jokainen kappale on yksinään kaunista kuultavaa, levyä vaivaa kokonaisuutena biisien samankaltaisuus. Tarttuva toisto toimii loistavasti esimerkiksi vahvassa Cannonball-sinkussa, mutta loppujen lopuksi sanojen ja melodioiden toistelu alkaa puuduttaa.

On luonnollista, että Lea haluaa tehdä pesäeroa Gleen hassutteluun. Esikoisalbumi olisi kuitenkin vielä mielenkiintoisempi, jos rakkausherkistelyn joukkoon olisi mahtunut nopeatempoinen bilebiisi.

Lean ja Coryn rakkaustarina

2009 Lea ja Cory tapaavat Glee-sarjan kulisseissa. Lea esittää sarjassa lahjakasta mutta yli-innokasta Glee-klubilaista Rachel Berryä, Cory jalkapalloilija Finn Hudsonia.

2010 Huhut Lean ja Coryn suhteesta alkavat levitä, mutta Lea kuittaa ne toteamalla Glamour-lehdelle, että Cory on hänelle kuin veli. Hän alkaa tapailla näyttelijä Theo Stockmania.

2011 Lea ja Theo eroavat syksyllä. Glee-romanssi näyttää entistä todennäköisemmältä, sillä Lean ja Coryn välinen kemia räiskyy kuvauspaikalla.

2012 Suhteesta tulee virallinen, kun Lea ja Cory saapuvat yhdessä People’s Choice Awardsiin tammikuussa. Myöhemmin samana vuonna pari bongataan pussailemassa ravintolassa ja lätkäpelissä.

2013 Alkuvuodesta onnellinen kaksikko viettää lomaa Havaijilla. ”Olen paratiisissa, enkä ole koskaan ollut onnellisempi”, Lea twiittasi reissusta.

Kommentoi »