Demi

Laskiaispullan uudet versiot (Nutella mainittu!)


Hillo ja manteli saavat haastajan Nutellasta. Esittelemme kaksi erilaista Nutella-laskiaispullaa ja kolme muuta muunnelmaa laskiaispullasta.
Kuvat All Over Press

1. Laskiaispulla + Nutella-kermavaahto

Nyt jätetään hillopurkki jääkaappiin! Lunni leipoo -bloggaaja Annamaria on täysiverinen Nutella-fani, joka on ottanut testiin Ruotsissa levinneen Nutellasemla-trendin. Levitä pullan alapalalle noin ruokalusikallinen Nutellaa ja pursota päälle kermavaahtoa.

Lue ohje pullataikinaan ja täytteeseen Lunni leipoo -blogista.

2. Laskiaispulla + Nutella-levite

Ei ole tietenkään vain yhtä tapaa käyttää Nutellaa laskiaispullassa! We Love Sundays -blogissa sekoitetaan Nutellaa kermavaahtoon, jolloin saadaan ihanan suklaista ja pähkinäistä kermavaahtoa. Pullan alapalan voiteluun voi kokeilla joko Nutellaa tai hilloa.  

Lue ohje pullataikinaan ja täytteeseen We Love Sundays -blogista.

3. Laskiaispulla = kakku

Kun pullan tekee kakun muotoon, saa kaupan päälle juhlafiiliksen. Suusta suuhun -bloggaaja Alisa taikoi Maku.fi-sivustolle laskiaispullakakun, jonka salaisuus on mascarponekermavaahto. Toiseksi täytteeksi voi valita oman maun mukaan joko hilloa, mantelimassaa tai tietysti Nutellaa.

Lue ohje laskiaispullakakkuun Maku.fistä.

4. Laskiaispulla = wrap tai hotdog

Ruotsalaiset rakastavat muunnella laskiaispullia. Jo viime vuonna monessa paikassa nähtiin wrapin tai hodarin muotoisia laskiaispullia, jotka eivät ehkä näytä yhtä houkuttelevilta kuin perinteinen laskiaispulla, mutta ne on taatusti helpompi syödä!

Lue laskiaiswrapin ja -hotdogin ohje Soppa365-sivustolta

Kokeile myös

Julkaistu: 5.2.2016