Demi

Lady Gagan tempaukset

Lady Gagan tempaukset
Top 4: Listasimme Lady Gagan hulluimmat ja rohkeimmat tempaukset.
Julkaistu: 27.12.2013

Ikimuistoisin asu: Lihapuvussa gaalaan

Lady Gagaa ei voi kuvitella ilman hänen villejä muotikokeilujaan. Tähän mennessä ehkä ikimuistoisin Gaga-kostyymi oli lihasta tehty asu, jossa hän asteli MTV:n musiikkigaalaan vuonna 2010. Hän on kohauttanut myös pukeutumalla kumiseen nunnapukuun, veren tahrimaan mekkoon ja tulta ampuvaan korsettiin.

— Yritän muuttaa maailmaa yksi paljetti kerrallaan, Gaga on sanonut. Villit naamiot, hurjat korot, kehoa vääristävät asut ja näyttävät kampaukset ovat osa hänen taidettaan.

— Taiteeni on samaan aikaan syvällistä ja kepeää. Kaikilla kappaleillani ja vaatteillani on merkitys, mutta jos haluaa, niissä voi nähdä vain kivan melodian ja kauniin mekon, hän sanoo Independent-lehdessä.

Gaga laukoo: Kiusaajilla on ongelma!

Forbes-lehti valitsi vuonna 2013 Gagan maailman toiseksi vaikutusvaltaisemmaksi julkkikseksi. Ei siis ole yhdentekevää, minkä puolesta tähti ottaa kantaa.

Lady Gaga vastustaa vahvasti etenkin kiusaamista, sillä häntä itseäänkin kiusattiin lukiossa. Hän perusti vuonna 2011 nuoria tukevan hyväntekeväisyyssäätiön ja kannustaa keikoilla ja haastatteluissa fanejaan uskomaan itseensä.

— Muista, ettei ongelma ole sinun, vaan kiusaajien. Jos saat huomiota, se kertoo siitä, että olet ainutlaatuinen. Jokainen loistaa omalla tavallaan, Gaga sanoo A Current Affairissa

Haukuttiin läskiksi - aloitti vallankumouksen!

Syksyllä 2012 Gagasta levisi keikkakuvia, joiden perusteella normaalivartaloista laulajaa alettiin yhtäkkiä haukkua läskiksi. Gaga kiukustui ja aloitti kehovallankumouksen. Hän postasi nettiin vähäpukeisia kuvia vartalostaa ja kehotti fanejaan samaan.

— Olen hyvä juuri tällaisena kuin olen, ja ylpeä itsestäni painosta riippumatta. Kun syön hyvin enkä murehdi ulkonäöstäni, olen onnellinen, Gaga julisti nettisivuillaan, ja jatkoi Twitterissä:

— Yhteiskunta, joka väittää tyttöjä rumiksi, on itse ruma.

Nakuileva stara: Olen väärinymmärretty taiteilija

Paljastavissa asuissa poseeraaminen, räväkät kommentit ja älyttömät tempaukset — välillä tuntuu, että Lady Gaga tekee asioita pelkästään huomionkipeydestä. Gaga kuitenkin kiistää väitteen ja kokee olevansa väärinymmärretty. Hänestä on turhauttavaa, että ihmiset yrittävät aina selittää, mitä hän tekee.

—Mysteereiden ja taianomaisuuden luominen on minun tapani tehdä taidetta. Niiden keksimisessä olen hyvä. Näin minä elän, Gaga sanoo Voguessa.

Kuka Lady Gaga?

  • Stefani Joanne Angelina Germanotta on vuonna 1986 syntynyt yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä.
  • Ennen laulajan uraansa hän teki kappaleita muun muassa Britney Spearsille ja Akonille.
  • Laulaja on myynyt noin 23 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti.
  • Musiikin lisäksi Gagan intohimo on muoti. Hän on tunnettu hätkähdyttävistä lava-asuistaan, joista useimmat ovat hyvin paljastavia.
Kommentoi »