Demi

Kyllästyttääkö pelata mieshahmoilla?

Kyllästyttääkö pelata mieshahmoilla?
Ongelma ratkaistu! Nämä älykkäät ja itsenäiset naishahmot saavat sinut innostumaan taas pelaamisesta.
Julkaistu: 9.5.2016

Pelien historia on täynnä pelastettavia prinsessoja, naisia taustakoristeina ja yliseksikkäitä asuja. Onneksi peleistä löytyy nykyään mahtavia naishahmoja. Bongaa ainakin nämä!

1. Itsenäinen Lightning (Final Fantasy XIII)

Final Fantasy XIII pelin Lightning on vasta toinen pelisarjan naispuolinen päähenkilö. Lightning on turvallisuusjoukkojen kersantti, joka vaihtoi nimensä Claire Farronista Lightningiksi toipuakseen vanhempiensa kuolemasta. Lightning on kylmä ja itsenäinen, mutta seikkailunsa edetessä hän oppii luottamaan ja kiintymään tovereihinsa. On mahtavaa, että mielenkiintoisen kasvutarinan keskiössä on stereotypioita rikkova nuori nainen.

2. Älykäs Jade (Beyond Good and Evil)

Jade on valokuvaaja, joka asuu majakassa pitäen huolta sodan takia orvoksi jääneistä lapsista. Jade päätyy tutkimaan salaliittoa planeettaansa terrorisoivien alienien ja planeetan hallituksen välillä. Erityisen mielenkiintoisen pelisankarin Jadesta tekee se, että hän katselee maailmaansa kameran linssin, eikä pyssyn silmän läpi, kuten monet pelihahmot. Beyond Good and Evilistä on ollut pitkään tekeillä toinen osa.

3. Näppärä Alyx Vance (Half-Life 2, K-16)

Alyx Vance on huumorintajuinen hakkeri ja pelin päähenkilö Gordon Freemanin läheinen ystävä.  Alyxilla on merkittävä rooli pelin vihollisen, alienrotu Combinen, vastustamisessa. Alyx on kyvykäs korjaamaan ja käyttämään teknisiä laitteita. Hän on myös taitava taistelija niin aseiden kanssa kuin ilman niitä. Alyx ei ole kuitenkaan koskaan tarpeettoman epäystävällinen ketään kohtaan.

4. Uskollinen Aqua (Kingdom Hearts Birth by Sleep)

Aqua on yksi Kingdom Hearts Birth by Sleepin päähenkilöistä. Hänet voidaan kuitenkin tulkita pelin todelliseksi sankariksi järkkymättömän oikeudentajunsa ja uskollisuutensa vuoksi. Aqua taistelee Kingdom Hearts -peleille ominaisen Keyblade-aseen voimalla, mutta hän on taikavoimissaan poikkeuksellisen lahjakas. Voimistaan huolimatta Aqua on luonteeltaan vaatimaton.

5. Oikeudenmukainen Aveline de Granpré (Assassin’s Creed III: Liberation, K-18)

Aveline on pelinsä päähenkilö ja Assassin’s Creed -sarjalle uskollisesti salamurhaaja. Hän elää 1700-luvun New Orleansissa ja puolustaa alueen orjien oikeuksia. Hahmo tarjoaa pelaajalleen vaihtelua pelityylissä: Aveline voi liikkua New Orleansissa hienostonaisena, joksi hänet on kasvatettu, huomaamattomana orjaksi naamioituneena tai ilman valeasua kuuluisana salamurhaajana. 

Lue myös nämä jutut:

Kommentoi »