Demi

Kuka tähdistä on uuden vuoden bileiden tyyli-ikonisi?

Kuka tähdistä on uuden vuoden bileiden tyyli-ikonisi?
Vuoden 2016 tyylimuusat Gigi Hadid, Kendall Jenner ja Maisie Williams keikkuvat taatusti trendien harjalla myös tulevaisuudessa. Ota rohkeilta pukeutujilta ideoita persoonalliseen uuden vuoden asuun!
Julkaistu: 27.12.2016

Fendin näytöksessä kävelleet mallisiskokset, vapaa-ajallakin tyylikkäät Gigi ja Bella Hadid ovat paparazzien lempilapsia.

Onko uuden vuoden asusi 1. supersäihkyvä paljettikimara, 2. ennustus tulevasta kukkaiskesästä, 3. rento kasariasu, 4. hauska printtipiristys, 5. cool kesätyttö vai 6. takuuvarma kokomusta? Ideoi asusi näiden tyylitähtien inspiroimana!

1. Räjäytä pinkkipankki Mileyn kanssa.

Kimallus on kuluvan talven juhlahitti ja kirkuvan pinkin ja vaaleanpunaisen sävyt ovat kevään 2017 värivaltiattaria. Villiinny Miley Cyrusin asusta ja yhdistä uuden vuoden asussa molemmat.

2. Kukoista kukissa ja karvapörrössä Gigin lailla.

Ei ole yllätys, että keväällä muotiväki kietoutuu jälleen kukkakuosiin. Sydäntalvella kesäisen mekon paras kaveri on räväkkä tekoturkis.

3. Heittäydy rennoksi Kendallin kainalossa.

Malli Kendall Jenner näyttää, että uuteen vuoteen astutaan sulavasti väljissä vaatteissa. Off The Shoulder -paidan päivitetyimmässä versiossa vilautetaan vain toinen olkapää 1980-luvun tyyliin. 

4. Tee pukeutumisesta hauskaa - niin Maisie tekisi.

Game of Thrones -näyttelijä Maisie Williams näyttää, että hauska on tyylikästä. Ota emojimuoti haltuun ja maalaa tai piirrä kangastussilla vanhaan kauluspaitaasi läjä lempiemojeitasi.

5. Katso tulevaan Lily-Rosen lailla.

Kevään aurinkolasimuoti on siitä ihana, että sitä voi koeajaa jo talvella. Trendikkäimmissä laseissa on nimittäin ohuelti värjätty linssi, joiden ansiosta kaamoksessakin näkee eteensä arskat silmillä. Löytäisitkö samantyyppiset kuin Johnny Deppin tyttärellä, mallina työskentelevällä Lily-Rosella?

6. Luota omaan tyyliisi ja pidä hauskaa, kuten Hailee.

Jos lukeudut heihin, jotka satsaavat mieluummin klassikoihin kuin hetken muotivillityksiin, pukeudu perusvarmaan mustaan. Näyttelijä Hailee Steinfeld näyttää, että tekonahkapöksyissä, poolopaidassa ja tennareissa voi pitää sairaan hauskaa.

Lue myös

Kommentoi »