Demi

Kolme neuvoa ujolle: Näin tutustut uusiin ihmisiin

Kolme neuvoa ujolle: Näin tutustut uusiin ihmisiin
Juttelun aloittaminen vieraan kanssa voi tuntua aluksi vaikealta. Näillä neuvoilla pääset alkuun leirillä, kielikurssilla, bileissä - missä vain.
Julkaistu: 23.6.2015

1. Esitä kysymyksiä.

Riparilla voit aloittaa jutun vaikkapa kysymällä vieraalta tyypiltä, onko leirillä paljon hänelle entuudestaan tuttuja tai vaikka sitä, mistä hän on ostanut kenkänsä tai mitä hän on tehnyt kesälomalla. Bileissä voi vaikka kysäistä, mitä kautta hän on tutustunut illan emäntään tai isäntään tai ovatko he tunteneet kauan. Useimmat ihmiset tykkäävät puhua itsestään ja ilahtuvat siitä, että joku on kiinnostunut heidän ajatuksistaan.

2. Älä teeskentele.

Juttele tai kysele asioista, joista olet kiinnostunut. Silloin keskustelu tempaisee mukaansa ja rentoudut. Yritä olla toimimatta sen mukaan, mitä muut ajattelevat sinusta tai miten kuvittelet, että sinun pitäisi toimia.

3. Luota siihen, että riität omana itsenäsi.

Jos et tunne oloasi kotoisaksi rupattelemalla niitä näitä, sinun ei tarvitse tehdä sitä väkisin. Keskusteluun voi osallistua myös kuuntelemalla. Aina voi kysyä toisen nimeä, kertoa omansa ja kysyä sitten, miten menee.

Artikkeli on osa juttua, jossa kolme tyttöä kertoo, miten he saivat rohkeutta avata suunsa. 

Kommentoi »