Demi

Kolme koukuttavaa mobiilipeliä

Kolme koukuttavaa mobiilipeliä
Kiinnostaako muoti, pirtelöt tai elämä somejulkkiksena? Testasimme kolme ilmaista peliä, joihin jäät koukkuun.
Julkaistu: 15.4.2016

Liu’uta pirtelöitä pitkin pöytää − Slide the Shakes

Pelin idea on yksinkertainen mutta koukuttava. Pastellisävyisessä kahvilassa liu’utetaan sormella pirtelölasia ja yritetään saada se pysähtymään oikeaan kohtaan − tai muuten se mäsähtää pitkin lattiaa. Tämä on täydellistä puuhaa vaikka tylsälle bussimatkalle, jos et jaksa tehdä mitään järkevää.

Kenelle: Kaikille, joilla on joskus tylsää.

Hauskin ominaisuus: Shakeopedia, johon tulee muutaman tason välein uusi pirtelöresepti.

Lataa peli Androidille tai iOSille.

Ryhdy stailaajaksi − World of Fashion

Tässä pelissä olet aloitteleva fashionista, joka luo uraa New Yorkissa. Pääset stailaamaan oman avatarisi loputtomista vaate- ja asustevalikoimista. Vaatteet ovat oikeasti trendikkäitä, ja ne näyttävät luonnollisilta hahmojen päällä. Lisäksi sovelluksessa pääsee äänestämään suosikkejaan muiden stailauksista ja jakamaan parhaimpia asuluomuksiaan somessa. Peli on tehty Suomessa.

Hauskin ominaisuus: Julkkisten stailaaminen.  Rihannan ja Lady Gagan lisäksi pelistä voi bongata tuttuja suomalaisia bloggaajia ja tubettajia, kuten Demin suosikkitubettajat Elisa Malikin, Iinapsin ja Ia J:n.

Lataa World of Fashion Androidille tai iOSille. 

”Musta tehtiin pelihahmo! Ihan sika cool!” Ia fiilistelee ja kertoo pelistä lisää:

Taviksesta sometähdeksi− Kendall & Kylie

Tässäkin sovelluksessa luot oman avatarin. Olet tullut Santa Monicaan aloittamaan uutta elämää kaupungissa, jossa et tunne ketään. Surkeaa tilaasi korostaa se, että aluksi sinulla on pienet vaatevalikoimat, nuhjuinen asunto ja joudut lakaisemaan hiuksia kampaamon lattialta. Tapaat ihmisiä, jotka ovat enemmän tai vähemmän auttavaisia. Olo on kuin keskellä perinteistä high school -leffaa. Onni kääntyy, kun tapaat Kendallin ja Kylien (ja pääset ehkä ottamaan yhteisselfieitä). He auttavat sinua nousemaan somejulkkikseksi ja tavoittelemaan unelmiasi.

Hauskin ominaisuus: Jos et tee hahmollasi mitään, se kaivaa esiin puhelimensa − ihan niin kuin ihmiset tekevät oikeassakin elämässä.

Kenelle: Niille, jotka haaveilevat julkisuudesta Hollywoodissa tai fanittavat Jennerin siskoksia. Jos tarinaan heittäytyy kunnolla, saa ehkä pienen aavistuksen siitä, millaista on, kun työnä on luoda omaa brändiään.

Lataa Kendall & Kylie ilmaiseksi Androidille tai iOSille.

Lue myös:

Kommentoi »