Demi

Hups, nukuitko juhlapäivänä pommiin? Nämä kampaukset syntyvät käden käänteessä

Hups, nukuitko juhlapäivänä pommiin? Nämä kampaukset syntyvät käden käänteessä
Julkkikset näyttävät, että juhlien kaunein kampaus voi olla niin yksinkertainen, että kuka tahansa osaa tehdä sen. Löydä oma suosikkisi!
Julkaistu: 24.5.2016

1. Keskijakaus ja nuttura 

Elle Fanning näytti Cannesin filmijuhlilla, että tiukka nuttura ja keskipään jakaus ei tarkoita tiukkapipoisuutta. Kiiltosuihke ja hiuslakka viimeistelevät tyylin.

Lucy Hale luotti tyylikkääseen keskijakaukseen, voimakkaaseen silmämeikkiin ja nudehuuliin Billboardin palkintogaalassa.

2. Matala ponnari ja silkkinauha

Matalalle solmittu ponnari hallitsi kevään catwalkeja. Voit itse päättää, teetkö tyylistä vähän pörröisen vai sileän kuin silkki, kuten tässä Diorin näytöskuvassa.

Tee nauhaponnari näin:

1. Pelkkä nauha ei pidä poninhäntää kiinni, joten solmi ensin nauha hiuslenkkiin umpisolmulla. 

2. Kun olet sitonut poninhännän hiuslenkillä ja asetellut sen haluamallesi korkeudelle, kieputa nauha poninhännän ympäri ja solmi kauniille rusetille.

Pia Seikkula, meikkitaiteilija

3. Polkkatukka

Klassikko on täydellinen kampaus niin arkeen kuin juhlaan. Demi Lovato ja Rihanna astelivat Billboardin palkintogaalaan kumpikin omantyylisessään polkkatukassa.

Kristen Stewartin vaalennettu polkka oli Cannesin elokuvajuhlilla kieputettu päälaelta kikkuroille, ja huomion veti äärimmäisen trendikäs punainen silmämeikki.

Lue myös:

Kommentoi »