Demi

Koko päivä korkkareissa

Koko päivä korkkareissa
Puheenaihe: Aiotko käyttää korkokenkiä viikonlopun juhlissa? Näillä neuvoilla jaksat seistä korkkareilla koko päivän.
Julkaistu: 28.5.2014

Cara Delevingnelle korkkareilla keikkuminen on arkea.

1. Älä valitse liian korkeita korkoja.

Jos korkkarit ovat ensimmäisesi, valitse vain muutaman sentin korko. Koekäytä kenkiä kotona ainakin pari päivää ennen juhlia. Näin kengät ehtivät mukautua jalkoihisi, ja jalka tottuu asentoon, joka poikkeaa reippaasti tavallisesta. Lisäksi saat käsityksen siitä, mistä kohdista kengät mahdollisesti hiertävät. Muista myös, että jos hameesi on lyhyt, on tyylikkäämpää ja trendikkäämpää käyttää sen kanssa matalakantaisia kenkiä.

2. Suojaa laastarilla jo ennen rakkoa.

Kun tiedät, mistä kohdasta kengät tuntuvat hiertävän, voit laittaa laastarin jo ennen kuin rakko syntyy. Parhaita tähän tarkoitukseen ovat keinoiholaastarit, mutta tavallisetkin laastarit auttavat.

3. Valitse avokärkiset kengät.

Niissä varpaillasi on yleensä enemmän tilaa. Paino levittyy koko jalalle tasaisemmin kiilakorkoisissa tai muuten tukevakorkoisissa kengissä kuin ohuissa stilettikoroissa. Korokepohjaiset kengät ovat mukavavammat jalalle kuin ohutpohjaiset.

4. Hanki päkiäpehmikkeet.

Korkokengillä seistessä suurin osa painosta on päkiöillä, ja pehmuste tekee seisomisen mukavammaksi. Mikäli jalat tuntuvat liukuvan kengissä, hanki sellaiset sukkahousut, joissa on liukueste pohjassa. Kysy lisää vinkkejä kenkäkaupoista ja tutki markettien hyllyt tarkkaan.

5. Ota mukaan matalat kengät.

Jos kengät tai jalkojen jomotus alkaa varastaa huomiotasi juhlimiselta, sujauta jalkaan tutut ballerinat tai tennarit. Tärkeintä on, että sinulla on hauskaa!

Huippumalli ja Taylor Swiftin kamu Karly Kloss tietää, että mitä lyhyempi hame, sitä matalammat kengät on kaikkein trendikkäin sääntö tänä keväänä.

Kommentoi »