Demi

Kiinnostaako kauneus? Lataa nämä sovellukset heti

Kiinnostaako kauneus? Lataa nämä sovellukset heti
Top 5: Ilmaiset kauneussovellukset auttavat löytämään parhaat tuotteet ja luomaan täydellisen meikin, hiustyylin tai kynnet.
Julkaistu: 3.6.2015

1. Makeup Genius – vallankumouksellinen meikkiapp

Maailmalla hehkutettu Makeup Genius -sovellus on vihdoinkin saatavilla myös Suomessa. Uudenlaista teknologiaa hyödyntävällä sovelluksella voi kokeilla ammattilaisten luomia meikkityylejä tai erilaisia tuotteita omille kasvoille – kotisohvalla ja hipaisemattakaan kaupan tuhnuisia testereitä. Voit valita eri LOréal Paris -tuoteita sovelluksen valikoimasta tai skannata tuotteen viivakoodin kaupassa. Voit myös käännellä päätä ja tarkastella meikkiä eri kulmista. Meikki näkyy parhaiten, kun seisot hyvässä valossa esimerkiksi ikkunan äärellä. Parilla painalluksella tallennat kuvan tyylistäsi puhelimeesi tai jaat sen muille vaikka Instagramissa. Jos liikutat puhelinta, sama look siirtyy kaverisi naamalle. Kokeile kreisejä meikkejä porukalla. Nauruhepuli on taattu!

Saatavilla ilmaiseksi iOSille ja luvattu pian myös Androidille.

2. Modiface MakeUp – julkkisten meikki- ja hiustyylit sinun päälläsi

Supersuositulla Modiface MakeUp -sovelluksella voit lisätä omaan kuvaasi erilaisia meikki- ja hiustyylejä. Voit kokeilla, miltä näyttäisit julkkiksen punaisen maton lookissa, mutta vaihtaa hiusten värin esimerkiksi vaaleasta tummaksi. Modifacella on omat sovelluksensa myös muun muassa erilaisten kulmakarvojen, värillisten piilolinssien ja kampausten mallailuun.

Saatavilla ilmaiseksi iOSille, Androidille ja Windows Phonelle.

3. NailSnaps – kynnet Instagram-kuvista

Tämä idea säväyttää takuulla #manicuremonday-kuvassa! Nyt voit loihtia kynsitaidetta vaikka selfiestäsi, maisemakuvastasi, loman ihanimmasta hetkestä, lemmikkisi potretista tai lempiherkuistasi. NailSnaps tekee kynsitarrat haluamistasi kuvista puhelimessasi tai Instagram- tai Facebook-tililläsi. Homma viihdyttää, vaikket tilaisi maksullisia tarroja itsellesi.

Saatavilla ilmaiseksi iOSille ja luvattu pian myös Androidille.

4. Bellashoot – vlogifanien suosikkisovellus

Jos rakastat YouTuben meikkitutoriaaleja, ihastut takuulla myös Bellashoot-sovellukseen. Se kokoaa tutoriaalit, meikkiarviot ja kauneusvinkit kätevästi yhteen paikkaan. Joukkoon mahtuu niin ammattilaisten, bloggaaja- ja vloggaajagurujen kuin tavallisten tyyppienkin vinkkejä. Sovelluksesta löydät myös DIY-reseptejä esimerkiksi itse tehtyihin naamioihin. Bellashootin avulla voit tallentaa parhaat vinkit, niin sinun ei tarvitse metsästää tutoriaalia, kun vaikka valmistaudut kiireessä juhlaan.

Saatavilla ilmaiseksi iOSille ja käytettävissä myös nettiselaimella.

5. CosmEthics – tiedostavan tyypin valinta

Haluatko säästää ympäristöä tai kehoasi kosmetiikan kemikaaleilta? CosmEthics auttaa, jos haluat esimerkiksi vältellä ihoa ärsyttäviä säilöntäaineita tai tuotteita, joiden mikromuovit päätyvät luontoon ja kalojen ja merilintujen elimistöihin. Sovellus varoittaa haitallisista aineista, kun skannaat tuotteen viivakoodin. Samalla voit lukea lisätietoa ainesosista. Voit myös itse määritellä, mitä aineita haluat välttää. Moni tuote puuttuu vielä sovelluksesta, mutta niitä lisätään koko ajan tietokantaan. Voit ottaa kuvan puuttuvan tuotteen ainesosaluettelosta ja lähettää sovelluksen kautta pyynnön, että se lisättäisiin mukaan. Myös GoodGuide- ja Think Dirty -sovellukset auttavat käymään omia purkkeja läpi kriittisin silmin ja löytämään eettisiä ja turvallisia tuotteita.

Saatavilla ilmaiseksi iOSille ja Androidille.

Kokeile myös mahtavia kuukautissovelluksia ja hauskaa sovellusta, joka muistuttaa, kun pitää juoda vettä.

Lue lisää kauneusvinkkejä:

Kommentoi »