Demi

Kesän kuumimmat festarityylit ja pusut Coachellasta

Kesän kuumimmat festarityylit ja pusut Coachellasta
Demi keräsi yhteen Coachella-festareiden kuumimmat tyylit ja julkkikset. Festarit jatkuvat ensi viikonloppuna. Tee kuten Vanessa Hudgens ja osallistu virtuaalisesti.
Julkaistu: 14.4.2015

Supermalli Alessandra Ambrosio (keskellä) ystävineen tiivistää kesän festaritrendit: 1970-luvun tyyli ja farkkusortsit.

Kalifornian Coachella-laaksossa viime ja ensi viikonloppuna järjestettävä rokkifestari on julkkisten suosiossa ja näyttää mallia kevään festarityyliin. Tänä vuonna tyyli henkii 1970-lukua. Festarit jatkuvat ensi viikonloppuna ja niitä voi seurata netistä suorana!

Kuumimmat festaritrendit 2015

1. Farkkusortsit

Azealia Banksin esiintymisasu oli supertrendikäs ja samalla klassinen. Lyhyt, raikas valkoinen paita ja siniset farkkusortsit.

Supermalli Behati Prinsloo on yhdistänyt sortseihinsa trendikkäät (ja mukavat) paksupohjaiset kengät ja osittain läpinäkyvän verkkotopin. Lierihattu kruunaa asun.

2. Kokovalkoinen

Näyttelijä Kate Bosworth näyttää supertyylikkäässä asussaan festareilla lähes eksyneeltä. Kokovalkoisen kaverina on rento mutta tyylikäs hippihenkinen muunnos farkkutakista – ja siinä on pitsihihat.

3. Pitsi

Seurapiirisisarukset Paris ja Nicky Hilton ovat napanneet ylleen kesän supertrendin: kokovalkoisen pitsin. Vastapainoksi valkoiselle aurinkolasien linssit saavat olla värikkäät.

4. Hapsut

Supermalli Alessandra Ambrosio kavereineen tietää, että 1970-luvun tyyliin hapsut ovat nyt vähintään yhtä kuuma trendi kuin pitsi. Myös solmuvärjäys, bootsit ja hippikorut kuuluvat asiaan. Älä unohda lierihattua!

5. Kuumat suudelmat

Kaikkien festareiden kuumin trendi on aina suuteleminen. Ensimmäisen festariviikonlopun kuumimmista pusuista Coachellassa nauttivat Cody Simpson ja Gigi Hadid, jotka eivät onnistuneet piiloutumaan Codyn lierihatun alle.

Näyttelijä Sarah Hyland oli solminut itselleen kukkaseppeleen. Tai ehkä sen oli tehnyt poikaystävä Dominic Sherwood.

6. Kokeile tätä kotona!

Vanessa Hudgens on tunnettu Coachella-kävijä, mutta tänä vuonna hän on jumissa New Yorkissa koska näyttelee nimiroolia Revival of Gigi -musikaalissa. Ikävissään Vanessa Instagrammasi viikonloppuna videoita, joissa hän katsoo festareita netistä ja tanssii kuin olisi paikalla.

Ehdit virtuaalifestareille Kaliforniaan vielä ensi viikonloppuna! Seuraa YouTubesta #Coachellalive

Kommentoi »