Demi

Kaipaatko kunnon nauruja? Tässä ovat YouTuben hauskimmat naiset

Kaipaatko kunnon nauruja? Tässä ovat YouTuben hauskimmat naiset
Dramaattisia kertomuksia, huulipunatöhryjä ja yhteensä yli 40 miljoonaa seuraajaa. Nämä tubettajat osaavat viihdyttää sinua tuntikausia.
Julkaistu: 17.1.2017

1. ||Superwoman||

||Superwoman||-kanavalla tubettava Lilly Singh on ehkä suosituin YouTube-komedienne, mikäli yli 10 miljoonasta seuraajasta ja YouTuben parhaiten tienaavan naisen tittelistä voi päätellä jotain. Videoillaan Lilly tekee pilaa omasta ikisinkkuudestaan, esittää vanhoillisia intialaisvanhempiaan reagoimassa suosittuihin musiikkivideoihin ja selittää, millaisia eroja, ihmissuhteita ja bestiksiä maailmassa on. Ihana Lilly on käyttänyt vaikutusvaltaansa viime aikoina perustamalla Girl Love -liikkeen, jonka avulla hän toivoo kaikkien heittävän hyvästit tyttöjen väliselle ilkeilylle.   

2. The Gabbie Show

Tiedätkö sen kaverin, jonka kuulumisten kuuntelu on ihan parasta, koska hänelle on tapana suhtautua kaikkeen tunteikkaasti? Gabbie Hanna on juuri se ystävä. Temperamenttiselle Los Angelesissa asuvalle tubettajalle sattuu ja tapahtuu: hän matkustaa usein Über-taksilla ja treffailee deittiapeissaan tapaamia tyyppejä, minkä ansiosta hän törmää toinen toistaan kummallisempiin ihmisiin. Gabbie uskoo myös yliluonnollisiin voimiin ja on joutunut kummitushotelliin useammankin kerran. Sinun ei kuitenkaan tarvitse uskoa itse haamuihin nauraaksesi Gabbien seikkailuille, koska hän osaa olla ottamatta itseään liian vakavasti. 

3. Jenna Marbles

Jos luulet, että omat ajatuksesi ovat outoja, elämääsi helpottavat Jenna Marblesin videot. "Miksi polvemme eivät taivu eteenpäin ja miksi tämän tutkimiseen ei syydetä rahaa?" Jenna pohtii Thoughts From a Bathtub -videoissaan, vain yhtenä esimerkkinä monista kummallisista ideoistaan. Hassujen ajatustensa lisäksi Jenna jakaa hervottomia vinkkejä ahdistelutilanteisiin, analysoi, mitä tyttöjen kulmakarvat kertovat omistajistaan, ja vitsailee kolmen koiransa omituisista tavoista. 

4. Anna Akana

Anna Akanan lyhyiden komediavideoiden aiheet vaihtelevat pienistä arkipäivänkin ongelmista, kuten väärään numeroon tekstaamisesta, suurempiin, kuten elämän rakkauden löytämiseen. Anna puhuu videoillaan omasta masennuksestaan, feminismistä ja kohtaamastaan rasismista – mutta eroaa virkistävästi monista muista avautuvista tubettajista siten, että hän tekee vaikeista aiheista kevyttä komediaa. Taitavasti näyttelevä Anna esittää suurinta osaa videoidensa hahmoista itse, ja rakastaa dramaattisten action-kohtausten liittämistä videoihinsa. Annan kanavalla hauskuuttavat myös hänen kuusi kissaansa – ja totta kai Anna pilailee omasta hullun kissanaisen maineestaan. 

5. Miranda Sings

Miranda Sings on PsychoSoprano-kanavalla omana itsenään tubettavan Colleen Ballingerin luoma hahmo. Miranda-hahmo on luotu tekemään pilaa YouTubeen lauluvideoitaan postaavista, laulutaidottomista ja ylimielisistä ilkeilijöistä. Miranda antaa videoillaan vinkkejä meikkaamisesta, tanssimisesta ja ihastuksen stalkkaamisesta, mutta hauskuus on siinä, ettei hän oikeasti osaa mitään ja antaa kamalia neuvoja. Hassua kyllä, Miranda-hahmosta on tullut niin suosittu, että hän on päässyt oikeasti kiertueelle laulamaan ja saanut Netflixiin oman Haters Back Off -sarjan.

Lue myös: 

Kommentoi »