Demi

Kaikki ovat nyt Musical.ly-koukussa – poimi tubetähtien vinkit hauskaan videoon

Kaikki ovat nyt Musical.ly-koukussa – poimi tubetähtien vinkit hauskaan videoon
Baby Ariel ja Pinkku Pinsku tietävät, miten ottaa huippusuosittu videosovellus haltuun.
Julkaistu: 13.1.2017

Floridalainen tubettaja Baby Ariel on Musical.lyn isoimpia tähtiä.

Tiesitkö, että hauskan ja helppokäyttöisen Musical.ly-sovelluksen suosio kasvaa maailmalla hurjaa vauhtia?

Näin Musical.ly toimii: Sillä voi katsoa, tehdä ja jakaa 15 sekunnin musiikkivideoita, joilla voi vaikka huulinsynkata tai tanssia valitsemansa biisin tahtiin. Videoita voi kuvata eri nopeuksilla, ja niihin voi lisätä efektejä, filttereitä ja hashtageja, joilla videon löytää. Omaa ääntä videolla ei voi nauhoittaa. Esimerkkejä tyypillisistä videoista näet esimerkiksi Musical.lyn Instagram-tililtä.

Sovelluksessa voi myös lisätä muita käyttäjiä ystävikseen, ja se pyrkiikin samanlaisen somekanavan asemaan kuin vaikka Facebook, Instagram tai Snapchat.

Huulisynkkaamalla maailmanmaineeseen

Musical.ly on luonut jo tähtiä. Esimerkiksi 16-vuotias yhdysvaltalainen Baby Ariel tuli kuuluisaksi Musical.ly-videoillaan. Nykyään hän on yksi palvelun suosituimmista käyttäjistä: Baby Arielia seuraa palvelussa yli 16 miljoonaa ihmistä. Hänellä on miljoonia seuraajia myös YouTubessa ja Instagramissa.

Musical.lyn kuningatar on tehnyt monia tutoriaaleja sovelluksen käyttöön. Tällä hauskalla videolla hän tutustuttaa äitiään Musical.lyn saloihin. Video on kerännyt YouTubessa lähes viisi miljoonaa katselukertaa:

Baby Arielin perustutoriaali Musical.lyn käyttöön on katsottu YouTubessa yli kymmenen miljoonaa kertaa.

Musical.lyssä syntyneiden tähtien ohella palvelusta löytyy muita julkkiksia. Artistit, kuten Ariana Grande ja Demi Lovato, ovat hyödyntäneet sovellusta musiikkinsa markkinointiin.

Suomessa esimerkiksi tubettaja Pinkku Pinskulla on huikean suosittu Musical.lyssä. Hänellä on palvelussa jo lähes 100 000 seuraajaa.

Pinkku Pinsku kertoo tuoreella YouTube-videollaan, miten tekee omat Musical.ly-videonsa:

Musical.lyn voi ladata ilmaiseksi iOS- ja Android-laitteille.

Lue myös:

Kommentoi »