Kaameat pomot 2

Kaameat pomot 2
Pojat on poikia.
Julkaistu: 8.5.2015

KATSO TÄMÄ ELOKUVA, JOS TYKKÄÄT… sähläyskomedioista, kuten Kauhea kankkunen (2009) ja Valekytät (2014). Ensimmäisestä Kaameat pomot -elokuvasta tutut kaverukset Nick (Jason Bateman), Dale (Charlie Day) ja Kurt (Jason Sudeikis) ovat saaneet tarpeekseen pomottelusta ja päättävät perustaa oman yrityksen. Rikastuminen ei kuitenkaan ole niin helppoa kuin he kuvittelivat. Kun yritystä uhkaa konkurssi, kaverukset päätyvät kidnappaamaan heitä huijanneen sijoittajan pojan. Jennifer Aniston vilahtaa elokuvassa jälleen häikäilemättömän hammaslääkärin roolissa.

IHASTU… Chris Pineen, 34. Draamoista tuttu komistus osoittaa taitavansa myös komedian. Bongaa nouseva näyttelijä seuraavaksi Into the Woods -satufantasiasta, jonka ensi-ilta on huhtikuussa.

VARAUDU… myötähäpeään. Elokuvan puolivälissä tekee mieli peittää silmät ja vajota penkkirivien väliin, niin kiusallista kaverusten kämmäilyä on katsoa. Hetkittäin överiksi menevä sekoilu huvittaa mutta ei onnistu aiheuttamaan kovin suuria naurunpyrskähdyksiä.

FIILISTELE… elokuvan mukaansatempaavia biisejä. Vaikka kappaleet ovat vanhoja radiohittejä, ne tuovat elokuvaan kaivatun ripauksen juuri oikeanlaista tunnelmaa. Esimerkiksi viime vuonna ilmestynyt Katy Perryn Roar-kappale kuulostaa taas ihanan tuoreelta.

ELOKUVAN JÄLKEEN… ymmärrät paremmin, miksi kultasi ja hänen kaverinsa muistuttavat välillä riehakasta apinalaumaa. Jätkäporukassa hullut ideat saattavat joskus lähteä käsistä. 

Kommentoi »