Demi

JVG ja Anna Abreu matkustivat yhdessä Los Angelesiin

JVG ja Anna Abreu matkustivat yhdessä Los Angelesiin
Viihdeuutinen: Voitolla yöhön -levyn yhteisbiisin musiikkivideo kuvattiin auringossa. VilleGalle yritti harhauttaa Demiä haastattelussa.
Julkaistu: 28.1.2014

Kuva on kuvakaappaus Anna Abreun Instagram-tililtä.

Demi haastatteli maaliskuun numeroon JVG:n VilleGallea, sillä rap-duon kolmas albumi Voitolla yöhön ilmestyy 28. helmikuuta.

Räppäri oli haastattelussa hilpeällä tuulella. Kysyimme häneltä, millaisen musiikkivideon JVG tekisi, jos heillä olisi rajattomasti rahaa. Pohdittuaan hetken VilleGalle vastasi, että he kuvaisivat videon Los Angelesin auringossa laulaja Anna Abreun kanssa.

Puolitoista viikkoa haastattelun jälkeen JVG julkaisi uuden albumin biisilistansa. Mukana oli Huominen on huomenna -kappale, jolla vierailee tietenkin Anna Abreu.

Kolmikon yhteistyötä on spekuloitu jo jonkin aikaa. Lisäpotkua huhuille antoivat VilleGallen ja Abreun Instagramiin pari päivää ennen virallista uutista lataamat reissukuvat. Menomatkalla lentokoneessa otetun yhteiskuvan VilleGalle merkitsi JVG:n Kran Turismo -läpimurtobiisiä mukaillen #lomallaviimeinkin.

Intagramista päätellen kolmikko ehti matkallaan myös hengailla muutenkin kuin musavideon merkeissä. VilleGalle on ottanut itsestäään kuvan NHL-jääkiekkoilija Teemu Selänteen pelissä, ja Abreu pääsi jopa illalliselle Selänteen ja hänen poikansa kanssa. JVG:n pojat ehtivät myös poseerata näyttelijä-laulaja Selena Gomez kainalossaan.

Ilmeisesti JVG pitää musiikkivideonsa budjettia jo nyt rajattomana. VilleGallen harmiksi maaliskuun Demi ei ollut vielä ehtinyt painoon, kun biisilista tuli julki, joten räppärin vedätys ei onnistunut täydellisesti. Demin toimituksessa odotetaan innolla aurinkoisten kuvausten lopputulosta.

Lue lisää JVG:stä  helmikuussa Demi.fistä ja maaliskuun Demistä!

Kommentoi »