Demi

JVG: "Emme riitele mistään"

JVG: "Emme riitele mistään"
Jare ja VilleGalle julkaisivat neljännen albumin. Lue, mitä bändille kuuluu ja miten voit päästä levynjulkaisukeikalle kotisohvalta!
Julkaistu: 10.9.2015

Jare ja VilleGalle julkaisivat neljännen levynsä.

Emme voisi tehdä kappaletta...

...asiasta, josta emme tiedä mitään, kuten politiikasta tai huumeista. Jos ei ole mitään sanottavaa, ei kannata sanoa mitään. Meille tärkeintä on pitää musassa hyvä fiilis yllä.

Kaunein saamamme kohteliaisuus…

...on vielä saamatta.

Mauton jasso -biisi...

...on saanut osakseen turhaa kritiikkiä. Se kertoo asiasta, joka on kaikkialla näkyvillä. Telkkarit ja valkokankaat ovat peppuja täynnä – miksei niistä saisi laulaa?

Ihmiset eivät tiedä…

...että meillä on samanlaiset skootterit. Ajelemme niillä yhdessä auringonlaskuun heti, kun Ville löytää hukkaamansa avaimet.

Emme ymmärrä…

...miksi meiltä aina kysytään, mistä riitelemme. Emme me riitele mistään. Miksi pitäisi riidellä?

Hienoin keikkamuistomme…

...on vanhan keikkapakettiautomme katto, johon kaikki autossa vierailleet kirjoittivat tussilla nimensä. Kun luovuimme autosta, otimme katon talteen. Se on nyt esillä studiollamme. Se on upea muisto.

Tyylimme…

...ovat ihan erilaiset. Jare on hillitympi ja Ville värikkäämpi. Voisimme silti pukeutua keikalla toistemme vaatteisiin. Rakastamme jääkiekkoa… ...yhteisöllisyyden ja yhdessä tekemisen takia.

Nainen, jota kunnioitamme eniten, on…

...Aira Samulin. Hän on tehnyt pitkän uran, ja ihmiset rakastavat häntä. On hienoa, että ihmisessä on niin paljon virtaa.

Meitä kannattaa kuunnella…

...esimerkiksi nyt. Parhaimmillaan musiikkimme on perjantaina koulu- tai työviikon jälkeen. 

Kommentoi »