Demi

Justinin huikea show

Justinin huikea show
Justin Timberlaken Helsingin-keikka on viikon puheenaihe. Virittäydy tunnelmaan jälkikäteen näillä videoilla.
Julkaistu: 12.5.2014

Tällaisin odotuksin Demin toimitus valmistautui Justin Timberlaken keikkaan:

Justin aloittaa The 20/20 Experience World Tourin konsertin letkeästi Pusher Lover Girlillä. Instagram täyttyy suomalaisfanien kuvista, joihin on tägätty #2020experience. Hurmuri todennäköisesti myös soittaa kitaraa ja imartelee yleisöään.

– Näytätte fantastisilta! Minäkin rakastan teitä, Justin julisti torstaina Oslon-konsertissa ja esitti pyyhkivänsä kyyneleitä.

Huippusuunnittelija Tom Ford on suunnitellut kiertueelle yli 600 vaatekappaletta. Justin nähdään yhden konsertin aikana kahdeksassa eri asussa, joista suurin osa on mustavalkoisia pukuja. Millaisissa vetimissä Justin kajauttaa Rock Your Bodyn?

Onkohan Justinin näyttelijävaimo Jessica Biel mukana Helsingissä herkistelemässä, kun JT tulkitsee Cry Me A Riverin? Lauantaina Jessica nähtiin Tukholmassa laukkuostoksilla ennen miehensä keikkaa.

Justin on esittänyt kiertueellaan myös cover-kappaleita, kuten Elviksen verkkaisen Heartbreak Hotelin. Kappale on saanut jotkut fanit villiintymään, toiset tylsistymään.

Viimeisenä encorena Justin esittää todennäköisesti  Mirrors-hitin The 20/20 Experience -albumilta. Kiertueen seuraava konsertti on vasta torstaina Pietarissa, joten voi olla, että Justinin voi tällä viikolla bongata lomailemasta Suomessa.

Lähteet: Wikipedia, Ilta-Sanomat, fashionista.com

Kommentoi »