Demi

Julkkisten tatuointimokat

Julkkisten tatuointimokat
Julkkiksetkaan eivät ole välttyneet tatuointimokilta. Listasimme hassuimmat kämmit ja peittely-yritykset Suomesta ja maailmalta.
Julkaistu: 8.3.2013
- Näyttelijä Johnny Depp on kutsunut tatuointeja päiväkirjakseen. Se selittää, miksi hän tatuoi käsivarteensa Winona Forever -tekstin, kun seurusteli Winona Ryderin kanssa 1990-luvulla. Nykyään tatuointi on muokattu muotoon Wino Forever.
- Malli ja tosi-tv-julkkis Martina Aitolehden tatuointimoka lienee Suomen kuuluisin. Aitolehti tahtoi vatsaansa tekstin “Where there´s a will there´s a way”, mutta jotenkin suurikokoinen tatuointi päätyi muotoon “There were is will, there is a road”. Aitolehti peitti tekstin myöhemmin antamalla tatuoida sen päälle paksut, mustat nauhat.
- Brittiläinen povipommi Jordan eli Katie Price otti ranteeseensa Pete-tatuoinnin laulaja Peter Andren kanssa avioiduttuaan. Kun suhde sitten kariutui, Price ei peittänyt kuvaa, vaan antoi tatuoida ruksit nimen yli.
- Jalkapalloilija David Beckham tahtoi kunnioittaa vaimoaan Victoriaa tatuoimalla tämän nimen käsivarteensa sanskritin kielellä. Sen puoleen Becks kuin tatuoijakaan eivät tainneet osata sanskritia, sillä nimeen lipsahti ylimääräinen koukero, ja Becksin ihossa lukee nyt “Vihctoria”.

Lue huhtikuun Demi-lehdestä laaja tatuointiopas, joka kertoo kaiken olennaisen tatuointia harkitsevalle.

Kommentoi »