Demi

Julkkikset kertovat: Tällainen olin 15-vuotiaana

Julkkikset kertovat: Tällainen olin 15-vuotiaana
Synttärivuoden kunniaksi Demi kysyi suomalaisilta ja ulkomaalaisilta tähdiltä, millaisia he olivat 15-vuotiaina.
Julkaistu: 23.7.2013

Aste, räppäri:

– Olin tosi villi, eikä minua saanut pidettyä aisoissa! Minulla ei ollut mitään hajua, mitä haluan tehdä elämässä, mutta hauskaa oli aina. Koulunumerot olivat aika huonoja, mutta pääsin ammattikouluun metallipuolelle. Räppäsin jo silloin, ja oikeastaan kaikki pyöri hiphop-kulttuurin ympärillä. Tärkeintä elämässä oli hiphop, provosointi ja tytöt.

Mika, laulaja:

– Olin todella ristiriitainen 15-vuotias. Koulussa kaikki pitivät minua oudosti pukeutuneena friikkinä, joka ei koskaan puhunut kellekään. Musiikkialan ihmiset tunsivat minut pelottomana ja elämäniloisena tyyppinä, joka piti jatkuvasti ääntä. Olin kaksi ihmistä, toisaalta epävarma ja toisaalta vapautunut. Kuuntelin kaikkea Nirvanasta The Smithsiin. En piitannut siitä, mikä oli trendikästä, sillä melodia oli minulle tärkeintä. Minulla ei koskaan ollut kenenkään julistetta, koska tärkeintä oli musiikki eikä ihminen sen takana. Olin vähän hassu, sillä maalasin ja piirsin itse sarjakuvahahmoja ja tarinoita seinilleni.

Alex, Stooshe-bändi:

- Olin 15-vuotiaaksi tosi ahkera. Sitten minusta tuli huolimaton. Minulla oli aina liuta tekosyitä ja missasin deadlinet. Olin edelleen tosi ujo ja hiljainen ja vihasin ihmisille puhumista. Kaikki muuttui, kun menin yliopistoon ja liityin bändiin. Vanhempani ajattelevat, että Stooshe on ollut minulle huono vaikutus. Rakastan tätä vapauden tunnetta.

Ville Valo, HIM:in laulaja:

– Olimme juuri perustamassa HIMiä. Koulu oli alkanut ketuttamaan, ja silloin kaikki pohtivat, että mennäänkö lukioon, haluaako tohtoriksi vai poliisiksi. Me halusimme rokkareiksi. Se oli muutoksen ja murroksen aikaa. Asuimme kaikki vielä kotona, muutin 17-kesäisenä pois. 15-vuotiaana aloin tarkemmin spekuleeraa, että musiikki voisi olla tulevaisuuden sana.

Krista Kosonen, näyttelijä:

– Olin aika ahdistunut, kuten kaikki 15-vuotiaat. Olin hirmu kiinnostunut hevosista, pojista ja kirjallisuudesta. Luulin, että minusta tulee kirjailija. Täytin vähän aikaa sitten 30, ja voin sanoa, että mitä enemmän ikää tulee, sitä kivempaa on. Onnea Demille!
Kommentoi »