Demi

Joko sinulla on oma ihonhoito-ohjelma?

Joko sinulla on oma ihonhoito-ohjelma?
KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: SEBAMED CLEAR FACE Tuntuuko, ettet pääse näpyistä eroon? Tarkista ihohoitorutiinisi. Säännöllinen ihonhoito-ohjelman noudattaminen auttaa pitämään ihon kunnossa.
Julkaistu: 16.8.2016

Näin rakennat ihonhoitorutiinin

1. Selvitä ihotyyppisi. Rasvainenkin iho voi olla pintakuiva, joten on hyvä kysyä neuvoa asiantuntijalta. Neuvoja ihotyypistäsi saat esimerkiksi apteekeista, joissa myydään apteekkikosmetiikkaa.

2. Tarkista, että käytät ihotyypillesi sopivia oikeanlaisia tuotteita. Akneihon tärkein hoito on huolellinen puhdistaminen riittävän hellävaraisilla mutta tehokkailla tuotteilla. Saippuaa tai vaseliinia sisältävät tuotteet vain kiihdyttävät talineritystä. Epäpuhtaalle iholle suunnitellut tuotesarjat ovat turvallinen valinta.

3. Suunnittele ihollesi päivärutiini. Hyvä rutiini on sellainen, jota pystyt noudattamaan ja joka sopii omiin aikatauluihisi. Päivärutiini jakaantuu aamuun ja iltaan.

AAMURUTIINI (2 min)  

Aamulla iho puhdistetaan ja kosteutetaan päivää varten. Valitse tuotteiksi esimerkiksi:

-          puhdistusvaahto

-          kosteusvoide tai hoitogeeli

-          täsmähoito finnin päälle

ILTARUTIINI (5 min)  

Illalla on tärkeää tehdä huolellinen puhdistus, jotta saat meikit ja päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet pois. Tuotteiksi sopivat:

-          puhdistusvaahto

-          kasvovesi

-          hellävarainen kuorintavoide (ihotyyppisi mukaan tarvittaessa)

-          kosteusvoide tai hoitogeeli

-          täsmähoito yöksi finnin päälle

Sebamed Clear Face on suunnitellut ihonhoito-ohjelman finnien ja mustapäiden vaivaamalle iholle. Osallistu myös arvontaan, jossa voit voittaa tuotepaketin (arvo 40 e)! (ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.)

Kuvassa: Tubettaja Elisa Malik testasi Sebamed Clear Facen tuotteita kesän ajan.

Kommentoi »