Demi

Joko olet kuullut Heinoista? Tutustu nouseviin tubettajasiskoksiin

Joko olet kuullut Heinoista? Tutustu nouseviin tubettajasiskoksiin
Iida ja Aino Heino paljastavat hassut tapansa ja kertovat, mikseivät ikinä luopuisi kännyköistään.
Julkaistu: 8.6.2016

Iida (vas.) ja Aino Heino aloittivat vloggaamisen kesällä 2015, kun molemmat tajusivat haluavansa perustaa oman YouTube-kanavan.

Nimeni ja syntymävuoteni:

Aino, 1997

Iida, 1998

Vlogimme: Heinot

Lempinimeni: 

Aino: Aikku ja Aippu. Kaverini käyttävät niitä joskus vitsillä.

Iida: Aino vääntää nimeni joskus esimerkiksi Iipuksi ja Iipsuksi.

Rakkaimmat ihmiseni: 

Aino: Oma perhe ja poikaystävä.

Iida: Perhe ja ystävät, joihin myös poikaystäväni lukeutuu.

Tärkein tavarani: 

Aino: Kännykkä. Sillä saa yhteyden kaikkiin ja netistä löytyy mikä tahansa tieto.

Iida: Puhelin, en lähde ilman sitä minnekään.

Hassuin tapa:

Aino: Minun on pakko koputtaa kirjaimellisesti puuta, kun joku sanoo ääneen jotain ikävää, vaikka ”en ole ikinä ajanut kolaria.”

Iida: Minulla on niitä paljon. Haluan esimerkiksi aina avata mikron yhden sekunnin kohdalla. Jos mikro ehtii piipata, minun pitää paiskata luukku kiinni ennen kuin piippaukset ovat loppuneet.

Asia, jota kanavani tilaajat kysyvät aina:

Aino: Olemmeko siskoksia (olemme!) ja joskus myös, että milloin teemme seuraavan videon.

Iida: Kumpi meistä on vanhempi.

Googlasin viimeksi: 

Aino: Foreca Helsinki. Olimme tulossa Helsinkiin ja halusin tietää, millainen sää siellä on tänään.

Iida: Tahmelan K-market. Tarvitsin reittiohjeet kaverini luo, mutten muistanut hänen tarkkaa osoitettaan. Tiesin kuitenkin, että hän asuu kyseisen kaupan vieressä.

Vääryys, jonka haluan korjata: 

Aino: Haluaisin, että sodat ja konfliktit selvitettäisiin aseiden sijaan puhumalla.

Iida: Huomaan, että moni etsii vain virheitä kadulla vastaantulevista puolitutuista ja tuntemattomista ihmisistä. Kaveri saattaa vaikka kommentoida, että onpa tuolla tyypillä ruma laukku. Mieluummin voisi kehua, että onpa hienot kengät. Koetan itse sanoa aina mieluummin jotain hyvää.

Salainen unelmani: 

Aino: Päästä läheisten kanssa paikkaan, jossa ei ole kiire. Ehtisimme keskittyä toisiimme ja viettää aikaa kunnolla yhdessä.

Iida: Että pystyisin täyttämään asioita, kuten tyhjän mehupullon tai pankkitilin. Tai voisin täyttää ärsyttävän tyypin virtsarakon, jotta hänen on pakko mennä vessaan! Kaverini keksi tämän haaveen ja minusta se on tosi hyvä.

Video, jota oli hauskin tehdä: 

Molemmat: Joogahaaste. Nauroimme koko videon tekemisen ajan. Olemme harrastaneet joukkuevoimistelua aiemmin, mutta tajusimme, että taidot eivät ole enää samat kuin ennen.

Video, jota en meinannut julkaista:

Aino: What I Eat In A Day. Söin siinä tavallista kotiruokaa isoja annoksia. Nykyään niin moni hifistelee ruualla, ett pelkäsin saavani ilkeitä kommentteja syömisestäni. Onneksi niitä ei juurikaan tullut.

Iida: Massatyyli-video, jolla esitin aika rajuja mielipiteitä. Video ei kuitenkaan herättänyt pahennusta ja nyt olen iloinen, että julkaisin sen.

Lempivideoni joltain toiselta vloggaajalta:

Aino: Mmiisasin Vain lukiojutut. Se tuntui tosi omakohtaiselta ja nauratti paljon.

Iida: Mikirotan 7 seconds challenge, jonka hän teki kaverinsa kanssa. Tehtävät saivat nauramaan, koska ne olivat tosi hauskoja ja kekseliäitä.

Rakastatko YouTubea ja tubettajia? Demin tekijät julkaisevat Tube-fanilehden 2. elokuuta! Lehdestä löydät tämän hetken kuumimmat kotimaiset ja ulkomaalaiset YouTube-tähdet, kiinnostavimmat videot, parhaat tubevinkit ja hauskimmat tehtävät. Nappaa omasi elokuussa lehtihyllystä ja Tubeconista!

Kommentoi »