Demi

Inspiroidu näistä katutyyleistä

Inspiroidu näistä katutyyleistä
Muoti: Viikonloppuna nautitaan ehkä kesän viimeisistä lämpimistä päivistä. Fiilistele näitä katutyylejä Helsingistä ja saa innoitusta syksyyn!
Julkaistu: 5.9.2014

 

Carla, 16, tykkää rennoista ja poikamaisista vaatteista. Värikkäät tennarit ja tyttömäinen reppu keventävät tyyliä.

Tuuli Kukka, 16, inspiroituu muun muassa malli Ali Michaelin ja naisräppäreiden tyyleistä. American Apparelin tennishameet ja Britney Spears -reppu ovat hänen tämän hetken suosikkejaan.

Terhi, 21, on pukeutunut japanilaiseen sweet lolita -tyyliin jo neljä vuotta. Pukeutuminen on hänelle myös harrastus.

Luyi, 21,  haluaa, että vaatteissa on jokin juju. Hopeinen laukku, hiusten värjätyt latvat sekä paksupohjaiset kengät tuovat tyyliin hieman sea punkia

Siiri, 17, tykkää sporttisen tyttömäisestä tyylistä. Hän ostaa mielellään vaatteita kirppareilta, sillä sieltä löytää erityylisiä vaatteita, joita voi yhdistellä hauskasti.

Aura, 17, rakastaa tällä hetkellä valkoista ja mustaa sekä kasari- ja grungetyylejä. Dr. Martens -kengät ja isot takit ovat yleensä hänen luottovaatteitaan.

Kohti kylmempää:

Auri, 15, suosii juuri nyt isoja paitoja. Sporttisen asun idea on punainen väri, joka toistuu kaikissa vaatteissa ja asusteissa.

Emma, 17, käyttää paljon isoja villapaitoja ja tiukkoja housuja. Yksinkertaisen tyylin hauska yksityiskohta on kaulaa pitkin kulkeva choker-koru.

Kommentoi »